Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Little Alchemy

Luokitus:
9,3
(8 608 ääniä)
Kehittäjä:
GamePix
Julkaistu:
kesäkuu 2016
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Little Alchemy on luova ja opettavainen askartelupeli, jossa pelaajat yhdistelevät erilaisia elementtejä luodakseen uusia esineitä. Aloittaen peruselementeistä kuten ilma, maa, tuli ja vesi, pelaajat sekoittavat niitä tuottaakseen monimutkaisempia esineitä.

Voit pelata Little Alchemy Classicia ilmaiseksi selaimessasi! Jos haluat pelata jatko-osaa, se on nimeltään Little Alchemy 2.

Pelaaminen

Aloita perusasioista

Aloituselementtejä on neljä: tuli, vesi, maa ja ilma. Peli kannustaa tutkimiseen ja kokeilemiseen, sillä jokainen uusi yhdistelmä avaa ainutlaatuisia esineitä, jotka lisäävät tutkittavien elementtien kokoelmaa. Tämä on kiehtova tapa oppia erilaisia yhdistelmiä ja niiden tuloksia virtuaalisessa ympäristössä kaikenikäisille pelaajille.

Sekoita elementtejä

Käytettävissä olevat elementit löytyvät sivupalkista. Jokainen luotu esine näkyy siellä! Kankaasta voi tulla hieman sotkuinen, kun kokeilet lisää elementtejä, joten alareunassa on siivouspainike, jota voit käyttää alustan pyyhkimiseen.

Alkemian yhdistelmät

Recloak päivittää Little Alchemy Classicia säännöllisesti uusilla valmistettavilla esineillä. Tässä alkuperäisessä pelissä on tällä hetkellä 560 löydettävää esinettä.

Jotkin yhdistelmät ovat ilmeisempiä kuin toiset, ja uuden esineen luomiseen on usein useampia tapoja kuin yksi. Jotkin yhdistelmät perustuvat logiikkaan, kun taas toiset vaativat luovempaa ja omaperäisempää ajattelua. Tässä muutamia perusesimerkkejä siitä, miten Little Alchemy toimii:

  • Tuli + Maa = Laava
  • Maa + Ilma = P√∂ly
  • H√∂yry + Ilma = Pilvi
  • Maa + Laava = Tulivuori
  • Tuli + Kivi = Metalli

Nämä ovat vain joitain loogisia yhdistelmiä. Joitain yhdistelmiä ei ehkä arvaisi heti, kuten Vesi + Hevonen = Virtahepo. Joskus on ajateltava luovasti ja yhdistettävä elementtejä, joilta ei odottaisi mitään erikoista, vain nähdäkseen mitä tapahtuu.

Vinkkejä

Jos saavut pisteeseen, jossa yhdistelmiä ei enää löydy, verkossa on kattavia oppaita, jotka voivat auttaa, esimerkiksi Fandom-sivusto.

Lisää samanlaisia pelejä

Jos pidät esineiden yhdistelemisestä uusien asioiden luomiseksi, kannattaa tarkistaa lisää valikoimastamme löytyviä yhdistämispelejä! Yksi erittäin suosittu ja hauska peli on Farm Merge Valley.

Kehittäjä

Little Alchemyn on kehittänyt Recloak.

Pelivideo

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos