Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Simulaatiopelit

Pakene todellisuutta ja suorita outoja ja mahtavia tehtäviä simulaatiopeleissämme.

Astu sisään simulaatioon

Simulaatiopelien avulla voit suorittaa monenlaisia tehtäviä kauniissa tietokoneella luoduissa maailmoissa ilman mitään seurauksia todellisessa elämässä. Jos haluat hypätä eeppisen urheiluauton kyytiin ja hurjastella vaarallisella vauhdilla ympäri kaupunkia, voit tehdä sen! Jos haluat kokeilla viehättävän maatilan tai kiireisen kaupungin johtamista, mutta et halua stressiä ja paineita, se on mahdollista! Mahdollisuudet ovat rajattomat, ja alla lueteltujen kaltaiset sim-pelit ovat vain pieni pätkä siitä, mitä voit kokea.

Kaahaile kaduilla

Ensinnäkin sivuiltamme löytyy Drift Hunters - tämä on mahtava ajo- ja drifting-simulaatio, jossa voit ajaa ympäri valtavaa 3D-kaupunkimaisemaa ja harjoitella ajotaitojasi. Harjoittele eeppisiä ajotemppuja ja hurjastele katujen halki hurjaa vauhtia!

Vaihda kehoa eläimen kanssa

Jos haluat elää elämääsi tiikerinä, papukaijana, hevosena tai muuna eläimenä, vaihtoehtoja on paljon kehittäjä CyberGoldfinchin ansiosta. Voit olla tulta syövä lohikäärme pelissä Dragon Simulator 3D ssä , hurja saalistaja Tiger Simulator 3D:ssä tai kaunis hevonen pelissä Horse Simulator 3D.

Kuten näet, simulaatiopelit ovat todella monipuolisia, joten miksi et katselisi simulaatiopelien valikoimaa ja katso, mitä maailmaa haluat simuloida tänään.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Simulaatiopelit ?

 1. Zoo - Happy Animals
 2. Highway Traffic Car Simulator
 3. Mr. Racer
 4. Racing Limits
 5. Sandbox City - Cars, Zombies, Ragdolls!
 6. Mini Golf Club
 7. Volcano Island
 8. Farm Merge Valley
 9. Idle Restaurant Tycoon
 10. Night City Racing

Mitkä ovat parhaat Simulaatiopelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Zoo - Happy Animals
 2. My Mart
 3. ASMR Beauty Treatment
 4. Funny Angela Haircut
 5. Idle Startup Tycoon

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Simulaatiopelit?

 1. Drift Hunters
 2. Little Alchemy 2
 3. Little Alchemy
 4. Pou

Mitä ovat Simulaatiopelit?

Simulaatiopelit antavat sinun tutkia 3D-generoituja maailmoita mielikuvituksesi rajojen ylitse. Simulaatiopelit keskittyivät aiemmin vahvasti realismiin, mutta se ei enää aina pidä paikkaansa tänä päivänä!


Pelaa parasta verkkoa Simulaatiopelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Zoo - Happy Animals ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää