Tiger Simulator 3D

117 995
luokitukset
9,0

Tiger Simulator 3D on toinen fantastinen simulointipeli, jonka sinulle tuo CyberGoldfinch. Tiikerit ovat todella upeita ja kauniita eläimiä, ja nyt saat mahdollisuuden nähdä, millaista on elää näiden kuninkaallisten eläinten mukana luonnossa. Otat yhden tiikerin hallintaan ja sinun täytyy käydä luonnon läpi ja yrittää selviytyä ja kasvaa vahvaksi.

Sinun täytyy metsästää ruokaa ja saada saalis saadaksesi ravintoa ja energiaa - älä unohda juoda myös vettä. Maailmankartalla voit suorittaa erilaisia tehtäviä muille eläimille ja hahmoille ansaitaksesi kultaa - voit käyttää tätä kultaa tiikerisi tilastojen ja tehotason nostamiseen. Voit myös löytää tiikerikaverin ja kasvattaa oman tiikeriperheesi! Katso millaista elää luonnossa tänään ja aloita tiikeri-seikkailusi!

ominaisuudet

  • TIIKERIPERHE Jos löydät toisen tiikerin, voit luoda perheen. Hahmon kehittyessä mahdollisuus saada lapsia tulee saataville. Voit tehdä enintään 4 lasta. Perheesi voi auttaa sinua taistelussa ja metsästyksessä. Jokaisella perheenjäsenellä on mahdollisuus parantua. Tätä varten on tarpeen metsästää ja kerätä ruokaa ja ruokkia sitten lapsia tai puolisoa.
  • TIIKERIN MUKAUTTAMINEN Mukauta tiikerin ulkonäkö haluamallasi tavalla. Valittavana on useita nahkoja. Voit myös mukauttaa nahat puolisollesi ja lapsillesi. Hauskojen hattujen faneille on mahdollisuus käyttää erilaisia hattuja!
  • PÄIVITYKSET On mahdollista parantaa perheenjäsenten yksilöllisiä ominaisuuksia ja ominaisuuksia, jotka vaikuttavat kaikkiin perheen tiikereihin kerralla. Älä unohda parantaa hahmoja! Hanki kokemusta tehtävien suorittamisesta ja metsästyksestä. Saatuaan tason, hahmo voi käyttää sen hyökkäyskohteisiin, energiaan tai elämään. On myös erityisiä taitoja, joiden avulla voit lisätä nopeutta, kerätä enemmän ruokaa, saada enemmän resursseja pelin toimintoihin jne.
  • ERITYINEN LUONTO Matkallasi näet monia erilaisia olentoja. Jotkut heistä ovat rauhallisia ja toiset erittäin vaarallisia. Tiikerit taistelevat myös vaarallisia pomoja vastaan.
  • TEHTÄVÄT Osallistu erilaisiin tehtäviin. Joskus sinun täytyy metsästää eläimiä, joskus etsiä muinaisia esineitä ja joskus pitää hauskaa laukaisemalla ilotulitteita. Et koskaan tiedä, mitä tehtäviä hahmot pyytävät sinua tekemään.

Kehittäjä

Tiger Simulator 3Dn on kehittänyt CyberGoldfinch. Voit pelata myös muita hienoja eläinsimulaattoripelejä samalta kehittäjältä, kuten Fox Simulator ja Wolf Simulator. Voit seurata kehittäjää Twitterissä: https://twitter.com/CyberGoldfinch

Alusta

Nettiselain. Meillä on myös Android- ja iOS-versiot.

Esittelyvideo

Ohjaimet

  • WASD- tai nuolinäppäimet tiikerin siirtämiseksi
  • Hyökkää hiiren vasemmalla painikkeella
  • Välilyönti hyppää
  • Shift juoksee
Mainos
Näytä vähemmän
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos