Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Miniblox

Luokitus:
8,6
(116 397 ääniä)
Kehittäjä:
Miniblox
Julkaistu:
maaliskuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Miniblox on verkkopeli, jossa on voxeligrafiikkaa ja monipuolinen valikoima minipelejä. Tutki loputtomia mahdollisuuksia sukeltaessasi luovuuden ja kilpailun eloisaan maailmaan. Liity mukaan, ja anna voxel-seikkailujen alkaa!

Miten pelata

Tärkeimmät pelitilat

Minibloxissa on kaksi tärkeintä pelitilaa: selviytymis- ja luovuustila. Aivan kuten Minecraftissa, selviytymistilassa aloitat tyhjästä selviytymistarkoituksessa, kun taas luovassa tilassa voit tehdä mitä ikinä haluat. Jos haluat varmistaa, että liityt peliin, jossa on muita pelaajia, napsauta selaa-painiketta nähdäksesi luettelon aktiivisista peleistä, joissa on pelaajia!

Maailman luominen

Kuten muissa luovissa voxelipeleissä, voit kerätä resursseja, louhia maata, rakentaa rakenteita ja valmistaa erilaisia esineitä edistyäksesi. Voit myös luoda ja ladata maailmoja, joilla on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja maisemia, ja käyttää mukautettuja siemeniä luodaksesi maailmoja haluamillasi asetuksilla.

Minipelit

Minibloxissa on monipuolinen valikoima minipelejä erilaisilla tavoitteilla. Osallistu PvP-taisteluihin Eggwarsin ja Skywarsin kaltaisissa tiloissa tai näytä hyppytaitosi parkourissa. Tässä on koko lista, jonka voit tutkia!

  • KitPvP
  • Skywars
  • Eggwars tuplissa
  • Eggwars nelosissa
  • Spleef
  • Silta-taistelut
  • One in the quiver
  • Klassinen PvP

Verkkopelaaminen

Minibloxissa on mahtavia sosiaalisia ominaisuuksia. Voit lisätä kavereita, luoda omia huoneita omilla kriteereilläsi ja kutsua muita pelaajia liittymään seuraasi.

Kerää kolikoita peleistäsi ja päivittäisen kirjautumisbonuksen avulla voit ostaa uusia ulkonäköjä!

Lisää samanlaisia pelejä

CrazyGamesillä on paljon muita ilmaisia ja hauskoja pelejä, kuten Miniblox. Jos haluat siirtyä seuraavaan peliin, suosittelemme Bloxd:ia, samankaltaista peliä erilaisilla pelitiloilla. Jos taas kaipaat taistelupainotteisempaa pelikokemusta, käy tutustumassa Voxiom.io:on.

Julkaisupäivä

Tammikuu 2019

Alusta

Web-selain (työpöytä ja mobiili)

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos