Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Diep.io

Luokitus:
8,3
(134 508 ääniä)
Kehittäjä:
Matheus Valadares
Julkaistu:
huhtikuu 2016
Viimeksi päivitetty:
kesäkuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Diep.io on selviytymispeli, jossa ohjaat tykillä aseistettua ympyrää. Tavoite on yksinkertainen - liiku kartalla ja tuhoa muut pelaajat samalla kun parannat ja päivität omaa ympyrääsi.

Kuinka pelata

Ammu saadaksesi tasoa

Diep on yksinkertainen .io-peli, joka sijoittuu laajalle areenalle. Aloitat yhdellä perustason 1 tankilla. Kulje ympäri karttaa ampumalla erilaisia palikoita, jotta saat tasonnousua. On parasta tehdä tämä jonkin aikaa ennen kuin yrität ottaa muita vastustajia vastaan, koska jokainen tasonnousu palkitsee sinut päivityspisteellä, jonka voit käyttää yhden kahdeksasta päivitysalueestaan parantamiseen.

Päivitä Diep-ympyrääsi

Sinulla on mahdollisuus päivittää 8 eri ominaisuutta. Nämä ovat terveyden palautuminen, maksimiterveys, kehon vahinko, luodin nopeus, luodin läpäisykyky, luodin vahinko, latausnopeus ja liikkumisnopeus. Pohdi valintojasi huolellisesti, sillä sinulla on vain rajallinen määrä taitopisteitä, ja niitä on vaikeampi hankkia mitä korkeammalle tasolle nouset.

Pelaaja voi haluta keskittää huomionsa luodin vahinkoon ja nopeuteen saadakseen enemmän tulivoimaa. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi panostaa terveyteen ja palautumiseen parantaakseen selviytymiskykyään. Pelaajat saavat enemmän taitopisteitä aiheuttaessaan vahinkoa ja noustessaan tasoissa ylöspäin.

Kokeile erilaisia pelimuotoja

Tarjolla on my√∂s monia erilaisia pelimuotoja. P√§√§tila on "kaikki vapaasti", jossa jokainen pelaaja on oman onnensa sepp√§. Muita pelimuotoja ovat muun muassa tag, sokkelo, 2 joukkuetta, 4 joukkuetta ja dominointi. Kokeile erilaisia ‚Äč‚Äčpelimuotoja ja l√∂yd√§ oma pelityylisi parhaiten sopivat.

√Ąl√§ unohda valita ympyr√§si v√§ri√§ ja sopivaa pelinimesi!

Lisää tällaisia pelejä

Tämä peli on saatavilla verkossa selaimessa sekä sovelluskaupassa. Tutustu myös Agar.io-peliin, joka on toinen legendaarinen IO-peli tai tsekkaa muita suosittuja pelejä, kuten Cubes 2048 ja Mini Royale: Nations.

Kehittäjä

Diep.io on luonut Matheus Valadares.

Julkaisu

Huhtikuu 2016

Alustat

Diep.io on saatavilla verkkoselaimessa (käyttäen HTML5:ttä), Android-sovelluksena ja iOS-sovelluksena.

Pelivideo

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos