Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Diep.io

Luokitus:
8,4
(167 452 ääniä)
Kehittäjä:
Matheus Valadares
Julkaistu:
huhtikuu 2016
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Diep.io on selviytymispeli, jossa ohjaat tykillä aseistettua ympyrää. Tavoite on yksinkertainen - liiku kartalla ja tuhoa muut pelaajat samalla kun parannat ja päivität omaa ympyrääsi.

Kuinka pelata

Ammu päästäksesi tasolle

Diep on yksinkertainen .io-peli, joka sijoittuu laajalle areenalle. Aloitat yhdellä perustason 1 tankilla. Liiku ympäri karttaa ja ammu erilaisia palikoita noustaksesi tasolle. On parasta tehdä tätä jonkin aikaa ennen kuin yrität ottaa muita vastustajia vastaan, koska jokaisen tasonnousun myötä saat päivityspisteen, joka voidaan käyttää yhden kahdeksasta päivitysalastaan parantamiseen.

Päivitä Diep-ympyräsi

Voit päivittää 8 erilaista ominaisuutta. Nämä ovat terveyden palautuminen, maksimiterveys, ruumiinvahinko, luodin nopeus, luodin läpäisykyky, luodin vahinko, uudelleenlataus ja liikkumisnopeus. Harkitse valintojasi tarkkaan, sillä sinulla on vain rajoitettu määrä taitopisteitä, ja niiden hankkiminen vaikeutuu tason noustessa.

Pelaaja voi haluta keskittyä luodin vahinkoon ja nopeuteen saadakseen enemmän tulivoimaa. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi keskittyä terveyteen ja palautumiseen parantaakseen selviytymiskykyään. Pelaajat ansaitsevat lisää taitopisteitä aiheuttaessaan vahinkoa ja noustessaan tasolle.

Kokeile eri pelitiloja

Tarjolla on myös laaja valikoima erilaisia pelitiloja. Päätila on "kaikki vastaan kaikki" - jokainen pelaaja omillaan. Muita pelitiloja ovat muun muassa tag, sokkelo, 2 joukkuetta, 4 joukkuetta ja valtaus. Kokeile erilaisia pelitiloja ja löydä itsellesi sopivimmat.

√Ąl√§ unohda valita ympyr√§si v√§ri√§ ja sopivaa pelaajanimimerkki√§!

Lisää samanlaisia pelejä

Tämä peli on saatavilla verkkoselaimessa ja myös sovelluskaupassa. Tarkista Agar.io toinen legendaarinen IO-peli tai tutustu muihin huippuluokan peleihin, kuten Cubes 2048 ja Mini Royale: Nations.

Kehittäjä

Diep.io:n on luonut Matheus Valadares.

Julkaisu

Huhtikuu 2016

Alustat

Diep.io on pelattavissa verkkoselaimella (käyttäen HTML5:ttä), Android-sovelluksena ja iOS-sovelluksena.

Pelivideo

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos