Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Agar.io

Luokitus:
8,1
(64 588 ääniä)
Julkaistu:
kesäkuu 2015
Viimeksi päivitetty:
heinäkuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Agar.io on alkuperäinen .io-peli. Pelaa yksinkertaisena agar-soluna taistellen tullaksesi suurimmaksi soluksi moninpelikentällä. Vältä suurempia soluja ja syö pienempiä kasvaaksesi suuremmaksi.

Kuinka pelata

Pelissä on kaksi yksinkertaista sääntöä:

  1. Voit syödä vain soluja, jotka ovat sinua pienempiä kehittyäksesi
  2. Suurin agar syö sinut

Liu'u ympäri Agario-taistelukenttää yrittäen selviytyä yhtenä soluna kehittyen. Ajattele selviytyjän tavoin - älä vain välttele suurempia agareita, vaan hyökkää ja syö niin paljon kuin voit!

Kerää kaikki pienemmät möykyt ja syö muut pelaajat kasvaaksesi kokoa. Vältä suurempia möykkyjä, sillä ne syövät sinut, mikä tarkoittaa pelin päättymistä! Mutta voit aina aloittaa pelin alusta ja tavoitella seuraavaa ennätystäsi.

Pelitilat

Agar.iosta löytyy neljä pelitilaa:

  • FFA (Free For All) - jokainen taistelee omasta puolestaan
  • Battle Royale - jokainen taistelee omasta puolestaan kutistuvalla areenalla
  • Teams - kaksi joukkuetta taistelee toisiaan vastaan
  • Experimental - jokainen pelaaja taistelee itse. Lahjoita massaa pelleille saadaksesi vastalahjaksi enemm√§n '-palasia'!

Tietoa Agar.iosta

Julkaisu

Matheus Valadares ilmoitti Agar.iosta 4chanissa 28. huhtikuuta 2015. Matheus, 19-vuotias brasilialainen kehittäjä, kirjoitti pelin muutamassa päivässä käyttäen JavaScriptiä ja C++:a. Peli julkistettiin ilman nimeä ja käyttäjien piti ottaa yhteys Valadaresin IP-osoitteeseen pelatakseen.

Nimi "Agar.io" ehdotettiin myöhemmin nimettömältä 4chanin käyttäjältä. Matheus jatkoi uusien ominaisuuksien lisäämistä peliin ja viikon kuluttua Agar.io hyväksyttiin Steam Greenlightiin.

Alkuperäiset arvostelut

Pelin julkaisun alkuvaiheessa saatu palaute oli sekalainen. Jotkut kehuivat peliä sen yksinkertaisuuden ja pelimekaniikan vuoksi. Pelin fanit kuvasivat peliä jopa "hyvänä abstraktiona rajusta "vain vahvimman selviää" -kilpailusta, jota voi joskus nähdä mikroskooppisella tasolla." Toisaalta peli sai myös kritiikkiä yksinkertaisesta pelattavuudestaan. Tämä koski lähinnä mobiiliversion toistoa ja ohjausta. Gamezebon Tom Christiansen totesi, ettei peli pystynyt pitämään hänen mielenkiintoaan ja että se oli kokonaisuudessaan hyvin toistuva.

Pelin menestys

Kuitenkin Agar.io nousi nopeasti suosioon, pääasiassa sen tiheän sosiaalisen median sekä Twitch.tv:n ja YouTuben välityksellä. Pelin mobiiliversio ladattiin yli kymmenen miljoonaa kertaa ensimmäisen viikon aikana. Vuonna 2015 Agar.io oli Googlen haetuimpien videopelien joukossa. Samana vuonna se oli jopa YouTuben viidenneksi suosituin peli. Hauska fakta: Agar.io esiintyi myös Netflixin House of Cards -tv-sarjassa!

Lisää tämän tyyppisiä pelejä

Jos pidät Agariosta, kannattaa ehdottomasti kokeilla myös muita .io-pelejämme, kuten Paper.io ja Krunker!

Ominaisuudet

  • Sy√∂ pienempi√§ soluja kasvaaksesi
  • Nopeatempoinen verkkopelaaminen
  • Nelj√§ pelitilaa, joiden parissa voit nauttia
  • Pelaa yst√§viesi kanssa

Julkaisupäivä

Huhtikuu 2015

Alustat

Verkkoselain

iOS-sovellus

Android-sovellus

Kehittäjä

Agar.io on kehittänyt brasilialainen kehittäjä Matheus Valadares, joka oli vasta 19-vuotias silloin kun hän kehitti pelin!

Viimeksi päivitetty

19. heinäk. 2023

Pelivideo

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos