Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Idle-pelit

Istu alas ja ole vain tekemättä mitään päästäksesi huipulle näissä idle-peleissä. Voit käyttää filttereitä löytääksesi uusimmat ja suosituimmat idle-pelit.

Suosittuja pelejä

Miksi idle-pelit ovat niin suosittuja?

Idle-pelit ovat suosittuja yksinkertaisten mekaniikkojensa vuoksi, jotka ovat hauskoja ja helppoja oppia satunnaiselle pelaajalle. Näissä peleissä saat tyydytystä siitä, että saat nopeasti aikaan menestystä - usein mahdottomia saavutuksia - ilman kovaa työtä. Sillä on vastustamaton vetovoima todellisuuden vastakohtana. Tuloksena on joukko koukuttavia tyhjäkäyntipelejä, joita on saatavilla sekä mobiilille että tietokoneille, joten tämän peligenren parissa on valinnanvaraa.

Idle-pelit ovat palkitsevia

Idle-pelit ovat erittäin palkitsevia, jotta käyttäjät pysyisivät mukana, ja ne tarjoavat usein ylimääräisiä palkintoja ja bonuksia, jotta käyttäjät pysyisivät koukussa. Yksi peli, joka onnistuu tässä hyvin, on Road Crash, tyhjäkäyntipeli, jossa yhdistät autoja tehdessäsi uusia - haluat aina tietää, minkä auton teet seuraavaksi! Idle Mining Empire, Grindcraft, ja I want to be a Billionare ovat kolme muuta loistavaa esimerkkiä tästä genrestä.

Ne ovat erittäin tyydyttäviä pelata

Tyydyttävät efektit ja pelattavuus pitävät pelaajat aina kiinnostuneina. Adventure Miner on uusi idle and clicker -peli, jossa on erinomainen 3D-grafiikka ja miellyttävät kirveenmurskaustehosteet. Sinun täytyy louhia harvinaisia maa-aineksia ja myydä niitä, mutta sinulla on myös malmitehdas, jossa voit ansaita lepäämisen aikana.

Et tarvitse nykyaikaista laitteistoa

Tämä pätee useimpiin verkkopeleihin, mutta tyhjäkäyntipelit ovat yleensä hyvin yksinkertaisia pelejä. Se tarkoittaa, että niiden lataaminen ei kestä kauan, ja niitä voi pelata mukavasti millä tahansa laitteella, koska ne eivät ole gpu-intensiivisiä. Tämä ylimääräinen saavutettavuus tekee tyhjäkäyntipeleistä entistä suositumpia ympäri maailmaa.

Kuten näet, CrazyGamesissa on lukuisia sivuja idle-pelejä, joten mene eksymään kokoelmaamme ja löydä tyhjäkäyntiklikkeri joka vetää sinut heti mukaansa.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Idle-pelit ?

 1. Capybara Clicker 2
 2. Capybara Clicker
 3. Leek Factory Tycoon
 4. Fishing Clicker 3D
 5. Clock Clicker
 6. Merge Bistro
 7. Planet Evolution: Idle Clicker
 8. Tiny Fishing
 9. Marina Fever Tycoon
 10. Planet Clicker 2

Mitkä ovat parhaat Idle-pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Idle Dice
 2. Tiny Fishing
 3. Candy Clicker 2
 4. MergeMine Idle
 5. Bunny Market

Mitkä ovat joitakin aliarvostettuja Idle-pelit?

 1. Capybara Clicker
 2. Tiny Fishing
 3. Doge Miner

Mitä ovat Idle-pelit?

Idle-pelit ovat klikkauspelejä jotka mahdollistavat pelin sisäisten palkintojen ansaitsemisen automaattisella tavalla. Useimmissa niissä on yksinkertaiset kontrollit ja säännöt, mikä tekee niistä täydellisiä rennoille pelaajille.


Pelaa parasta verkkoa Idle-pelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Capybara Clicker 2 ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää