Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Clicker Heroes

Luokitus:
9,1
(66 471 ääniä)
Kehittäjä:
Playsaurus
Julkaistu:
syyskuu 2022
Viimeksi päivitetty:
syyskuu 2022
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Luokitus:
Wiki-sivut:

Clicker Heroes on alkuperäinen idleklikkauspeli. Lähde eeppiseen seikkailuun ja tapa hirviöitä, päivitä sankareita keräämälläsi kullalla, etsi aarteita ja tapa pomoja. Clicker Heroes on peli, joka auttoi nostamaan klikkauspelit valtavirtaan muiden klassikoiden kuten Cookie Clickerin-kanssa.

Klikkaa tappaaksesi

Lähde pyrkimykseen tulla voimakkaaksi soturiksi. Iske jokainen näkemäsi peto alas klikkaamalla niitä toistuvasti ja niele sitten jälkeen jääneet kultaiset palkinnot. Jokaisella napsautuksella on yksi vahinkoarvo, jota voit jatkuvasti parantaa saadaksesi lisää voimaa.

Palkkaa sankareita auttamaan

Palkkaa erilaisia sankareita auttamaan sinua tuhoamaan hirviöitä nopeammin. Jokaisella sankarilla on oma DPS ja joukko päivityksiä, jotka ovat joskus ainutlaatuisia. Usein sankarin päivitykset mahdollistavat heidän DPS:nsä huomattavan kasvun. Sankareiden avulla voit tappaa vihollisjoukkoja ja kerätä kultaa nostamatta sormeakaan.

Sankarit tulevat asteittain kalliimmiksi, mutta saat sen, mistä maksat vahvuuden ja tehokkaiden päivitysten muodossa. Mitä pidemmälle pääset, sitä enemmän sankareita ilmestyy, ja niistä tulee seuraava suuri ostos, jonka avulla voit siirtyä kauemmas tuottoisammille maille.

Tutki uusia maita ja päihitä pomoja

Jokaisella alueella on uusia ja jännittäviä hirviöitä, joita vastaan taistella. Aloita metsästä ja etene kuiville alueille ja muihin paikkoihin. Jokaisen alueen lopussa on vaikea pomotaistelu - pomolla on ylimääräistä HP:ta ja sen kukistaminen vaatii kaikki voimasi! Jos et onnistu voittamaan pomoa, palaat takaisin edelliseen vaiheeseen, jossa voit kehittää taitojasi entisestään ennen kuin aloitat taistelun uudelleen.

Ominaisuudet

  • Napsauta p√§ihitt√§√§ksesi vihollisia
  • Yli 1 000 aluetta tutkittavana
  • Palkkaa erilaisia sotureita ja osta ainutlaatuisia p√§ivityksi√§.
  • Alkuper√§inen Clicker Heroes - takaisin verkossa

Kehittäjä

Clicker Heroesin on kehittänyt Playsaurus. Käy heidän verkkosivustollaan.

Julkaisupäivä

Heinäkuu 2014. Verkkoversiota voi pelata yksinomaan CrazyGamesissa!

Alustat

Clicker Heroes on saatavilla selainpelinä, Android-pelinä ja iOS-pelinä. Se on ollut saatavilla myös Steamissa toukokuusta 2015 lähtien.

Gameplay-traileri

Viimeksi päivitetty

06. syysk. 2022

Kontrollit

Käytä hiirtäsi...

Pelivideo

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos