Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Mr. Mine

Luokitus:
8,9
(82 888 ääniä)
Kehittäjä:
Playsaurus
Julkaistu:
lokakuu 2022
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Wiki-sivut:

Mr. Mine on tyhjäkäynnillä toimiva kaivospeli, jossa kasvatat kaivosliiketoimintaasi. Poraa syvälle maan sisään ja louhi luonnon mineraaleja ja aarteita myytäväksi. Ansaitsemasi rahat auttavat sinua laajentamaan ja päivittämään kaivosliiketoimintaasi, viedäksesi sinut yhä syvemmälle kohti Maan ydintä.

Miten pelata

Kaiva resursseja

Kaiva syvemmälle maan alle saadaksesi enemmän resursseja ja mineraaleja myytäväksi. Kaivaessasi löydät myös aarrearkkuja. Nämä arkut sisältävät satunnaisia palkintoja pienistä jättimäisiin rahasummiin ja resursseihin.

Suorita tehtäviä

Kaivamisen aikana tulet lopulta maan alle sijaitsevaan kaupunkiin. Tässä vaiheessa löydät uusia resursseja ja pyramidin, josta löydät suoritettavia tehtäviä.

Päivitä varusteitasi

Aloitat pelin vaatimattomalla lapioilla. Kun ansaitset tarpeeksi valuuttaa, voit päivittää kaivamismenetelmääsi; lapiosta iskuporakoneeseen ja porasta ydinkaivinkoneeseen. Tämän jälkeen päivitykset muuttuvat yliluonnollisiksi, työntekijöiden ollessa korvattuja avaruusolennoilla ja demoneilla!

Lisää tämänkaltaisia pelejä

Selaa klikkauspelejämme ja löydät paljon muita koukuttavia tyhjäkäynti- ja klikkauspelien otsikoita. Jos haluat seurata valtakunnan tai yrityksen kasvua ryysyistä rikkauksiin, tutustu myös Idle Mining Empireen, Idle Diceen ja Babel Toweriin.

Kehittäjä

Mr. Mine on Playsauruksen kehittämä.

Alustat

  • Verkkoselain (ty√∂p√∂yt√§ ja mobiili)
  • Steam
  • Android

Kontrollit

Hiiren vasen painike

Pelivideo

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos