Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Mr. Mine

Luokitus:
9,0
(65 337 ääniä)
Kehittäjä:
Playsaurus
Julkaistu:
lokakuu 2022
Viimeksi päivitetty:
elokuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android, Steam
Wiki-sivut:

Mr. Mine on idle-periaatteella toimiva kaivospeli, jossa kasvatat kaivosyritystä. Poraa syvälle maan sisään ja louhi luonnon mineraaleja ja aarteita myytäväksi. Ansaitsemasi rahat auttavat sinua laajentamaan ja päivittämään kaivosliiketoimintaasi ja viemään sinut yhä syvemmälle kohti maapallon ydintä.

Kuinka pelata

Resurssien louhinta

Louhi syvemmältä maan alta saadaksesi lisää resursseja ja mineraaleja myytäväksi. Kaivaessasi syvemmälle löydät myös aarrearkkuja. Nämä arkut sisältävät satunnaisia palkintoja pienistä suuriin rahasummiin ja resursseihin.

Suorita tehtäviä

Kaivostoiminnan aikana pääset lopulta maanalaiseen kaupunkiin. Tässä vaiheessa saat uusia resursseja ja pyramidin, josta löydät tehtäviä suoritettavaksi.

Päivitä varusteitasi

Aloitat pelin yksinkertaisella lapiolla jota käytät kaivamiseen. Kun ansaitset tarpeeksi valuuttaa, voit päivittää kaivamismenetelmäsi lapiosta vasaraan ja porasta ydinkaivinkoneeseen, kun ansaitset tarpeeksi valuuttaa. Sen jälkeen parannukset muuttuvat yliluonnollisiksi, ja työntekijät voidaan korvata avaruusolennoilla ja demoneilla!

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Selaa klikkauspelit-osiota löytääksesi monia muita addiktoivia idle- ja klikkauspelejät. Jos haluat katsella imperiumin tai yrityksen kasvamista ryysyistä rikkauksiin, tutustu Idle Mining Empire,, I Want to be a Billionare 2 ja Babel Tower.

Kehittäjä

Mr. Mine on Playsauruksen kehittämä.

Alustat

  • Web-selain
  • Steam

Kontrollit

Hiiren vasen painike

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos