Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Firestone Idle RPG

Luokitus:
8,7
(3 642 ääniä)
Kehittäjä:
Holyday Studios
Julkaistu:
huhtikuu 2024
Viimeksi päivitetty:
huhtikuu 2024
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android), Steam
Luokitus:

Firestone Idle RPG on Alandrian maailmaan sijoittuva Idle-fantasia MMO-peli. Taistele epäkuolleiden ja örkkivihollisten laumoja vastaan jopa viiden sankarin ryhmässä, liity kiltaan ja kerää palkintoja hahmosi kehittymisestä. Firestone on Idle RPG, mikä tarkoittaa, että pelattavuus keskittyy yksinkertaisiin toimintoihin, kuten vasemmalla napsauttamiseen.

Firestonen tarina

Tämän tarinan sankarina tavoitteesi on eliminoida Undead- ja örkki-joukot, jotka aiheuttavat tuhoa ja epäjärjestystä Alandriassa. Kuningas on antanut sinulle tehtäväksi pysäyttää nämä kaoottiset voimat ja hankkia Tulikivet pelastaaksesi kuningaskunnan. Taistele näitä loputtomia joukkoja vastaan ympäri Alandrian karttaa saadaksesi palkintoja ja kasvattaaksesi kykyjäsi.

Sankarit

Sankarit on jaettu luokkiin ja erikoisaloihin. Luokat ilmaisevat sankarisi kyvyt, jotka aktivoituvat käyttämällä mana, raivoa tai energiaa. Luokkia ovat muun muassa soturi, maagi, pappi, druidi ja muita. Erikoisalat puolestaan määrittävät roolin, jonka otat taistelussa, esimerkiksi DPS, tankki tai parantaja. Valittavanasi on monenlaisia yhdistelmiä ja taitoja, jonka avulla voit kehittää ylivertaisen sankarin, joka hallitsee peliä omalla tyylillään!

Saat koota sankariporukan, johon mahtuu enintään viisi sankaria, ja voit myös käyttää yhtä vartijaa. Vartijat ovat jumalallisia olentoja, kuten enkeleitä ja lohikäärmeitä, joita voit avata Taikakorttelissa ja käyttää vihollisiasi vastaan.

Tehtävät

Firestone Idle RPG:ssä on rajaton määrä tehtäviä, päivittäisiä tehtäviä ja viikoittaisia tehtäviä. Päivittäisten tehtävien joukossa voi olla yksinkertaisia tehtäviä, kuten kolmen aarrearkun avaaminen, tai suurempia haasteita, kuten yhdeksän karttatehtävän suorittaminen. Viikoittaisten tehtävien suorittaminen vaatii enemmän panostusta, ja saat palkinnoksi arkkuja, joissa voi olla tavanomaisia, harvinaisia, eeppisiä tai legendaarisia esineitä riippuen tehtävästä ja sankarisi tasosta. Kehitä pelissäsi olevia kykyjäsi, jotta voit suorittaa tehtävät nopeasti ja lunastaa palkinnot!

Varusteet

Firestone on hauskaa pelata, koska voit kehittää sankarisi erittäin voimakkaiksi. Voit keskittyä tärkeimpiin taitoihisi lahjakkuuspuun avulla, mutta myös käyttämäsi varusteet ovat tärkeitä. Harvinaisimmat varusteet ovat parhaita, joten etsi niitä, lumoudu niillä ja käytä niitä tuhotaksesi vihollislaumat nopeammin.

Laajennettu pelattavuus

Kun edistyt pelissä, avaat mielettömiä uusia kykyjä rakentamalla uusia rakennuksia kaupunkiin. Alussa voit käyttää sankareillesi Hall of Heroesia ja Magic Quarteria.

Pelissä edetessäsi saat avattua lisää rakennuksia, kuten alkemistin, jossa voit suorittaa kokeita satunnaisten päivitysten saamiseksi ja muuttaa arkut arvokkaammiksi. Peliä päivitetään säännöllisesti uudella sisällöllä, joten tulevaisuudessa kaupunkiin voi tulla lisää rakennuksia!

Ominaisuudet

 • Taistele toimintant√§yteisiss√§ taisteluissa vihollislaumoja vastaan
 • Saat jatkuvia palkintoja edistymisest√§si
 • Hiosta kykyj√§si monipuolisen lahjakkuuspuun avulla
 • Taistele kiltojen j√§senten kanssa viiden hengen ryhmiss√§
 • Ilmaiseksi pelattava ja s√§√§nn√∂lliset p√§ivitykset tuovat uutta pelattavuutta!

Julkaisupäivä

 • Syyskuu 2019 (Steam)
 • Syyskuu 2022 (Android)
 • Syyskuu 2023 (iOS)
 • Toukokuu 2019 (WebGL)

Alustat

 • Verkkoselain
 • Android
 • Steam
 • iOS

Viimeksi päivitetty

01. huhtik. 2024

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos