Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Taming.io

Luokitus:
8,7
(188 554 ääniä)
Kehittäjä:
LapaMauve
Julkaistu:
syyskuu 2022
Viimeksi päivitetty:
huhtikuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Taming-io on selviytymispeli, jossa maagiset lemmikit taistelevat rinnallasi. Kerää resursseja ja avaa päivityksiä vanhetessasi. Valmistele esineitä, rakenna tukikohta ja taistele muita pelaajia ja heidän lemmikkejään vastaan, jotta sinusta tulisi älykkäin selviytyjä.

Taming.ion pelaaminen

Käsityö ja päivitys

Alussa on vain sinä ja lemmikkisi. Sinun pitäisi nopeasti kerätä puuta puista, jotta voit aloittaa ikääntymisen ja kerätä resursseja rakenteiden rakentamiseen. Myös aseet ovat välttämättömiä. Joka kerta kun vanhenet, saat erilaisia palkintoja, jotka lisäävät kykyjäsi selviytyjänä. Nämä palkinnot voivat olla mitä tahansa ruokamateriaaleista terveyden palauttamiseen, työkaluihin ja aseisiin.

√Ąl√§ tuhlaa aikaa aloitukseen. Aloita linnoituksesi rakentaminen ja vahvista sit√§ muureilla ja torneilla. Yksi t√§rkeimmist√§ rakennuksista, jotka voit avata tukikohtaasi, on tuulimylly. T√§m√§ rakennus tuottaa sinulle kultaa automaattisesti.

Kesytetyt lemmikit

Tamingin ainutlaatuinen näkökulma on lemmikkitaistelut. Voit valita alussa joukosta lemmikkejä, mutta voit kesyttää myös jopa kolme villieläintä. Lähesty mitä tahansa kesyttämätöntä eläintä ja katso mitä tapahtuu!

Rakenna tiimi

Koska Taming on moninpeli, monet muut pelaajat jakavat maailman kanssasi. On hyvä idea ystävystyä joidenkin kanssa ja muodostaa joukkue. Yksin tekeminen on haastavampaa, sillä kohtaat muita joukkueita ja korkeamman tason pelaajia, jotka dominoivat sinua.

Samanlaisia pelejä

Taming.io on samanlainen kuin muut selviytymispelit, kuten MooMoo.io. Selaa selviytymispelit-osiota löytääksesi lisää ja tutustu muihin tämän kehittäjän peleihin alla.

Ominaisuudet

  • Taistele maagisia taisteluja muiden pelaajien kanssa
  • Kesyt√§ villiel√§imet taistelemaan puolestasi
  • Ker√§√§ erilaisia resursseja
  • Rakenna ja vahvista tukikohtasi
  • Avaa lis√§√§ palkintoja ik√§√§ntyess√§si

Julkaisupäivä

marraskuu 2020

Kehittäjä

LapaMauve kehitti Taming.io:n. Tämä kehittäjä on tehnyt myös muita suosittuja selviytymis.io-pelejä kuten Starve ja Limax.io.

Alusta

Web-selain

Viimeksi päivitetty

24. huhtik. 2023

Kontrollit

  • WASD tai ZQSD tai nuolin√§pp√§imet liikkumiseen
  • Hiiren vasen painike hy√∂kk√§√§miseen

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos