Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Taming.io

Luokitus:
8,7
(209 584 ääniä)
Kehittäjä:
LapaMauve
Julkaistu:
syyskuu 2022
Viimeksi päivitetty:
huhtikuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Taming-io on selviytymispeli .io, jossa taianomaiset lemmikit taistelevat rinnallasi. Kerää resursseja ja avaa päivityksiä vanhetessasi. Valmista esineitä, rakenna tukikohta ja taistele muita pelaajia sekä heidän lemmikkejään vastaan tullaksesi älykkäimmäksi selviytyjäksi.

Miten pelata Taming.io

Valmista ja Päivitä

Alussa sinulla on vain sinä ja lemmikkisi. Sinun tulisi nopeasti kerätä puuta puista aloittaaksesi vanhenemisen ja kerätäksesi resursseja rakennusten rakentamiseen. Aseet ovat myös välttämättömiä. Joka ikisellä vanhenemiskerralla saat valikoiman palkintoja, jotka tehostavat kykyjäsi selviytyä. Nämä palkinnot voivat olla mitä vain ruokatarvikkeista terveydenpalautukseen, työkaluihin ja aseisiin.

Aloita heti rakentamalla linnoituksesi ja vahvista se muureilla ja tykkeineen. Yksi tärkeimmistä tukikohdan rakennuksista, jonka voit avata, on tuulimylly. Tämä rakenne tuottaa sinulle kultaa automaattisesti.

Lemmikkien Kesytys

Tamingin ainutlaatuinen näkökulma ovat lemmikkien taistelut. Voit valita lemmikkejä valikoimasta alussa, mutta voit myös kesyttää jopa kolme villieläintä. Lähde vain lähemmäksi mitä tahansa kesytöntä eläintä ja katso mitä tapahtuu!

Rakenna Joukkue

Koska Taming on moninpeli .io -peli, maailmaa jakavat lukuisat pelaajat. On hyvä idea ottaa yhteyttä joihinkin heistä ja muodostaa joukkue. Yksin toimiminen on haasteellisempaa, kun kohtaat muita joukkueita ja korkeamman tason pelaajia, jotka dominoivat sinut.

Lisää tällaisia Pelejä

Taming.io muistuttaa muita moninpeliä Io-pelejä, kuten LOLBeans, ajopeli, jossa sinun on väisteltävä esteitä; Paper.io 2, selviytymispeli, jossa laajennat reviiriäsi; Shell Shockers, FPS-peli, jossa on aseilla varustettuja munia.

Ominaisuudet

  • Taistele taianomaisia taisteluita muiden pelaajien kanssa
  • Kesyt√§ villiel√§imi√§ taistelemaan puolestasi
  • Ker√§√§ erilaisia resursseja
  • Rakenna ja vahvista tukikohtaasi
  • Avaa lis√§√§ palkintoja vanhetessasi

Julkaisupäivä

Marraskuu 2020

Kehittäjä

LapaMauve kehitti Taming.io.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Viimeksi päivitetty

24. huhtik. 2023

Kontrollit

  • WASD tai ZQSD tai nuolin√§pp√§imet liikkumiseen
  • Hiiren vasen painike hy√∂kk√§√§miseen

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos