Logo CrazyGames.fi
125 254
luokitukset
9,0
Kehittänyt  Angel Hrisimov

Pixel Warfare on loistava moninpelattava FPS-peli, jossa on lohkomaista grafiikkaa ja 8-bittistä musiikkia. Pelattavuus on klassinen ja taktinen, ja siinä on erilaisia aseita ja karttoja. Alkuun päästäksesi valitse peli valikosta!

Ominaisuudet

Aloita online taistelu välittömästi

Pixel Warfare sisältää aktiivisia pelihuoneita, joihin voit liittyä ja aloittaa taistelut välittömästi! Jokaisessa pelihuoneessa on useita karttoja ja erilaisia asetuksia, joten voit löytää täydellisen pelin.

Käytä asearsenaaliasi

Pixel Warfare sisältää erilaisia aseita, joita voit selata, kun olet aloittanut ottelun. Tarjolla on haulikko, tarkkuuskivääri raketinheitin, konekivääri ja monia muita aseita.

Luo oma huoneesi

Jos haluat hallita peliä täysin, voit perustaa oman pelihuoneen. Täällä voit valita pelitilan, kartan, kierroksen keston, maksimipelaajat, sallitut aseet ja paljon muuta.

Rakenna tilastojasi

Pixel Warfare muistaa tapposi, kuolemasi ja K/D-suhteesi ja näyttää ne valikkoruudussa, jotta näet, miten hyvin pärjäät ajan mittaan.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Pixel Warfare on suuri kilpailullinen ensimmäisen persoonan räiskintäpeli. Muita sen kaltaisia pelejä ovat mm. Bullet Force, Forward Assault ja Fields of Fury

Kehittäjä

Tämän pelin on tehnyt Angel Hrisimov.

Viimeksi päivitetty

09. tammik. 2023

Kontrollit

  • Käytä WASD tai nuolinäppäimiä liikkuaksesi
  • R lataamiseen
  • 1-6 numeronäppäimet aseen valitsemiseen
  • Paina tab-näppäintä mennäksesi menu-valikkoon
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos