Asepelit

Ryhdy räiskimään näissä herkän liipaisinsormen peleissä! Tämä kattava kokoelma ilmaisia asepelejä sisältää kaiken aseistetuista kananmunista zombie-maailmanlopun ampumispeleihin. Löydä uusimmat ja parhaat asepelit käyttämällä suodattimia.

FPS-asepelit

Ampumapelit rajaavat ampumapelien lajityypin käsiaseiden käyttöön. FPS-pelit ovat ylivoimaisesti suosituin asepelityyppi verkossa. Nämä pelit tarjoavat 3D-taitoihin perustuvan ympäristön, jossa voit testata refleksiäsi, tähtäystäsi ja aiheuttaa väliaikaista kuolemaa muille osallistujille.

Monet näistä peleistä ovat lähtökohdiltaan samanlaisia, mutta pelaajat valitsevat suosikkinsa usein sen mukaan, mistä kartoista he pitävät ja mikä on pelin yleinen "tunnelma". Pääasiassa voit valita aseiden, panssarien ja asemodifikaatioiden arsenaalista. Monet FPS-pelit eroavat toisistaan ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, kuten lisäominaisuuksilla ja kyvyillä, joiden avulla voit saada etulyöntiaseman.

Asepelit ovat erittäin suosittuja. Siksi tarjolla on paljon pelejä, joista valita. Jos olet kovan luokan FPS-pelien ystävä, kannattaa tutustua seuraaviin peleihin Forward Assault ja Krunker, jotka ovat saaneet vaikutteita Counter-Strikesta, ensimmäisen persoonan ammuntapelien pääteoksesta.

Selviytyminen asepeleissä

Mitä noista FPS-peleistä puuttuu? Apokalyptiset skenaariot. Onneksi meillä on pelejä satunnaisille tuomiopäivän pelureille. Tällaisia pelejä ovat esimerkiksi Masked Forces: Zombie Survival, jossa voit tuhota zombiaaltoja ja ampua myös muita pelaajia.

Ehkä haluat vain tavallisen selviytymispelin ilman apokalyptisia sävyjä. Battle Royale Survival on FPS .io -peli, joka laittaa sinut klassiseen nälkäpeli-skenaarioon, jossa sinun täytyy taistella tiesi viimeisenä elossa olevaksi ihmiseksi1

Lisää Asepelejä

Mitä tahansa selainpohjaista asepeliä haluatkin pelata, löydät sen täältä, olipa se sitten jotain luovaa ja omituista kuten esim. GunSpin tai klassinen FPS kuten Bullet Force. Ylhäältä alaspäin ja sivuttain rullaavista 2D-peleistä täysimittaiseen apokalyptiseen deathmatchiin. Etsi pelisi, etsi aseesi ja ammu.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Asepelit ?

 1. Shell Shockers
 2. Bullet Force
 3. Horde Killer: You vs 100
 4. Downtown 1930s Mafia
 5. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
 6. Paint Shooter
 7. Murderer
 8. Merc Zone
 9. Forward Assault Remix
 10. Assault Bots

Mitkä ovat parhaat Asepelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Subway Clash Remastered
 2. Surviv.io (Survivio)
 3. Build Royale
 4. Shot Blaster
 5. RoyaleDudes.io

Mitä ovat Asepelit?

Asepelit ovat ammuntapelejä joissa käytät aseita. Kun ase on kädessäsi, käytät sitä levittämään luoteja vihollisiasi päin tai sniputtamaan ne tarkasti. Kaikki riippuu siitä oletko tarkka-ampuja vai räiskijä. Valitse mieluisa asepeli, lataa ja varmista ja päästä tulivoimasi valloilleen.


Keräsimme 328 parhaista ilmaisesta verkko asepelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Shell Shockers, Bullet Force, Horde Killer: You vs 100 ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää