Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Assault Bots

Luokitus:
8,9
(258 158 ääniä)
Kehittäjä:
Blayze Games
Julkaistu:
lokakuu 2020
Viimeksi päivitetty:
toukokuu 2024
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Luokitus:

Haluamme kuulla palautteesi. Jaa kokemuksesi tässä lomakkeessa, jotta voimme parantaa Assault Bots -peliä.

Assault Bots (aiemmin Bot Machines) on Blayze Gamesin tekemä erinomainen reaaliaikainen moninpelattava ajoneuvotaistelupeli. Valitse laajasta valikoimasta aseita, hyppää taistelukentälle ja tuhoa vastustajasi. Blayze Games on myös tehnyt pelejä kuten Bullet Force, Plated Glory ja muita erittäin suosittuja pelejä!

Uudelleenbrändäys

Peli on uudelleenbrändätty Assault Botsiksi 21. joulukuuta 2020 lähtien.

Bot-taistelut

Assault Botsin ajoneuvotaistelut ovat valtavan hauskoja. Yksinkertaiset mekaniikat jättävät runsaasti tilaa strategisten ja tähtäämistaitojesi hyödyntämiselle vihollistesi räjäyttämiseksi, mikä nopeasti muuttuu koukuttavaksi ja nautittavaksi kokemukseksi.

Team Deathmatch

Pelimuoto käyttää nyt Team Deathmatchia. Työskentele yhdessä joukkuetoveriesi kanssa eliminoidaksesi mahdollisimman monta vastustajaa aikarajan puitteissa!

Capture the Flag (perintötila)

Vastustajien tuhoamisen lisäksi sinun on myös kaapattava mahdollisimman monta lippua, sillä se on kriittinen tavoite. Kaappaat liput pitämällä ajoneuvosi kaappausetäisyydellä lipusta samalla puolustaen asemaasi vihollisia vastaan. Tässä vaiheessa voit toteuttaa henkilökohtaisen ja tiimistrategiasi saadaksesi kilpailuetua vastapuolta vastaan!

Mukauta

Yksi Assault Botsin osa-alueista, joka pitää pelikokemuksen tuoreena, on mahdollisuus vaihtaa aseistustasi. Jokaisessa pelissä sinulla on kaksi vapaata paikkaa valittavana laajasta valikoimasta aseita, mukaan lukien minigun, konekivääri, RPG, kranaatinheitin ja paljon muuta. Jokaisella aseella on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

Voit myös lisätä parannuksia, kuten terveyden palautumisen ja turboa, sekä mukauttaa ajoneuvosi ulkomuotoa ja liikkumista luodaksesi suosikkisi Assault Bots -taisteluun.

Julkaisupäivä

Kesäkuu 2020

Kehittäjä

Assault Botsin kehittäjä on Blayze Games. He ovat kehittäneet useita suosittuja verkkopelejä, kuten Forward Assault ja jo aiemmin mainitut pelit.

Alustat

  • Verkkoselain
  • Android

Viimeksi päivitetty

06. toukok. 2024

Mainos
Google Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos