Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Minecraft Tower Defense

Luokitus:
8,8
(53 645 ääniä)
Julkaistu:
tammikuu 2015
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:

Kuinka kauan voit selviytyä laumoja vastaan Minecraft Tower Defense -pelissä, joka on Minecraft-henkinen tornipuolustuspeli?

Vaikka markkinoilla on nykyään lukuisia tornipuolustuspelejä, ei ole yhtään niin erityistä kuin Minecraft Tower Defense. Tämä uskomaton selainpeli yhdistää ikonisen Minecraft-pelin elementtejä yksinkertaiseen ja kiehtovaan tornipuolustusstrategiaan. Tässä pelissä on tyypillinen pikselöity Minecraft-grafiikka, joka houkuttelee pelaajia, ja kaikki alkuperäisestä pelistä pitävät löytävät tästä tornipuolustusversiosta koukuttavan!

Valmistaudu vastustamaan saapuvia olentojen aaltoja luomalla ensin mutkitteleva polku puolustustornillesi. Kun olet tehnyt tämän, voit rakentaa erilaisia puolustustorneja ja ansa-ansoja, kuten munia heittäviä torneja, vesialtaita ja jousimiehen torneja. Puolustusverkostosi suojaa torniasi olentoja vastaan, ja saat lisäresursseja kukinasta jokaisesta hävitystä hirviöstä. Aaltojen välillä voit päivittää torneja ja ansa-ansaasi sekä rakentaa lisää puolustuskeinoja. Kuinka pitkään selviät? Kuinka tehokas puolustuksesi osoittautuu?

Ominaisuudet

  • Valitse erilaisista puolustustorneista ja aseista.
  • Rakenna monimutkainen polku vihollisten harhauttamiseksi.
  • Yrit√§ selviyty√§ mahdollisimman monesta aallosta!

Alusta

Tätä peliä voi pelata verkkoselaimessa Rufflen ansiosta. Tutustu Flash-peleihimme lisää.

Kehittäjä

Minecraft Tower Defense on luonut antimYT.

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos