Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Kamppailupelit

Valitse lempitappelijasi jossain ilmaisista tappelupeleistämme. Piditpä sitten nyrkkikahakoista, miekkataisteluista tai asetaistoista, valittavana on paljon innostavia pelejä. Käytä filttereitä jaotellaksesi pelit, eniten pelattujen ja uusimpien mukaan.

Lähitaistelu

Lähitaistelu on sitä, mitä monet ihmiset ajattelevat taistelupeleistä. Näissä taistelupeleissä on usein kyse kahden kokeneen taistelijan välisestä 1 vastaan 1 -taistelusta. Street Fighter 2 on vaikutusvaltainen klassikko tässä genressä.

Jos pidät näistä 1 vastaan 1 -tyylisistä sparriotteluista, MFS: MMA Fighter on loistava paikka testata taitojasi ammattimaisella MMA-areenalla. Jos olet armottomien, veristen taistelujen ystävä, Ultimate Mortal Kombat 3 on päivitetty versio klassikosta, jossa on yksin- ja moninpelitaisteluita.

Beat Em' Up -pelit kuuluvat myös tähän kategoriaan, ja vaikutusvaltaisia klassikoita ovat muun muassa Super Smash Flash. Jos haluat klassisen Streets of Ragen kaltaisen pelin, tutustu peliin Cyber Rage Retribution joka on cyberpunk-käänne Beat Em' Up -genrestä. Voit myös taistella loputtomia vastustajien aaltoja vastaan pelissä Spider Hero Street!

Lisää Taistelupelejä

Selaa koko taistelupelien kokoelmaa, jotta löydät lisää erilaisia taistelupelejä, painista ammuskeluun.

Street Fighterin, Tekkenin ja Mortal Kombatin kaltaiset myydyimmät pelisarjat ovat muokanneet tappelupelien maisemaa ja vaikuttaneet luovien alalajien luomiseen.

On olemassa hauskoja taistelupelejä kuten Kuja, jossa sinun on heilutettava humalaisen kaverin nyrkkejä klubilla. Räsynukkefysiikka tekee pelistä loputtoman viihdyttävän. Asetu haluamaasi taisteluasentoon ja löydä itsellesi sopiva tappelupeli!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Kamppailupelit ?

 1. Punchers
 2. Gangster Crimes Online 6: Mafia City
 3. Bum Ben
 4. Drunken Boxing
 5. Monster Life
 6. Puppet Fighter 2 Player
 7. Wrestle Bros
 8. Dino World: Merge & Fight
 9. Funny Blade & Magic
 10. Striker Dummies

Mitkä ovat parhaat Kamppailupelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Mr. Dude: King of the Hill
 2. Balloon Clash
 3. Sneak In 3D
 4. School Wars
 5. BrutalMania.io (Brutal Mania)

Mitä ovat Kamppailupelit?

Kamppailupeleissä on kyse lähietäisyyden taisteluista hahmojen välillä. Jotkut näistä taisteluista sisältävät aseita, itsepuolustuslajeja ja katutappelutekniikoita. Monet kamppailupeleistä ovat moninpelejä, joten voit pelata kavereittesi kanssa offlinessa tai verkossa!


Pelaa parasta verkkoa Kamppailupelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. ūüéģ Pelaa Punchers ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää