Kamppailupelit

Valitse lempitappelijasi jossain ilmaisista tappelupeleistämme. Piditpä sitten nyrkkikahakoista, miekkataisteluista tai asetaistoista, valittavana on paljon innostavia pelejä. Käytä filttereitä jaotellaksesi pelit, eniten pelattujen ja uusimpien mukaan.

Lähitaistelu

Lähitaistelu on sitä, mitä monet ihmiset ajattelevat taistelupeleistä. Näissä taistelupeleissä on usein kyse kahden kokeneen taistelijan välisestä 1 vastaan 1 -taistelusta. Street Fighter 2 on vaikutusvaltainen klassikko tässä genressä.

Jos pidät näistä 1 vastaan 1 -tyylisistä sparriotteluista, MFS: MMA Fighter on loistava paikka testata taitojasi ammattimaisella MMA-areenalla. Jos olet armottomien, veristen taistelujen ystävä, Ultimate Mortal Kombat 3 on päivitetty versio klassikosta, jossa on yksin- ja moninpelitaisteluita.

Beat Em' Up -pelit kuuluvat myös tähän kategoriaan, ja vaikutusvaltaisia klassikoita ovat muun muassa Super Smash Flash. Jos haluat klassisen Streets of Ragen kaltaisen pelin, tutustu peliin Cyber Rage Retribution joka on cyberpunk-käänne Beat Em' Up -genrestä. Voit myös taistella loputtomia vastustajien aaltoja vastaan pelissä Spider Hero Street!

Lisää Taistelupelejä

Selaa koko taistelupelien kokoelmaa, jotta löydät lisää erilaisia taistelupelejä, painista ammuskeluun.

Street Fighterin, Tekkenin ja Mortal Kombatin kaltaiset myydyimmät pelisarjat ovat muokanneet tappelupelien maisemaa ja vaikuttaneet luovien alalajien luomiseen.

On olemassa hauskoja taistelupelejä kuten Kuja, jossa sinun on heilutettava humalaisen kaverin nyrkkejä klubilla. Räsynukkefysiikka tekee pelistä loputtoman viihdyttävän. Asetu haluamaasi taisteluasentoon ja löydä itsellesi sopiva tappelupeli!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Kamppailupelit ?

 1. Bandit RIP
 2. Striker Dummies
 3. Swords and Sandals 2
 4. Dad 'n Me
 5. Fight Arena Online
 6. Duck Life: Adventure (Demo)
 7. Duck Life: Battle (Demo)
 8. Warlords 2: Rise of Demons
 9. Grand Action Simulator: New York Car Gang
 10. Hobo

Mitkä ovat parhaat Kamppailupelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Keep Out
 2. BrutalMania.io (Brutal Mania)
 3. Boxing Stars
 4. Welcome to Adventure Box
 5. Petigor's Tale

Mitä ovat Kamppailupelit?

Kamppailupeleissä on kyse lähietäisyyden taisteluista hahmojen välillä. Jotkut näistä taisteluista sisältävät aseita, itsepuolustuslajeja ja katutappelutekniikoita. Monet kamppailupeleistä ovat moninpelejä, joten voit pelata kavereittesi kanssa offlinessa tai verkossa!


Keräsimme 168 parhaista ilmaisesta verkko kamppailupelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Bandit RIP, Striker Dummies, Swords and Sandals 2 ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää