Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Swords and Sandals 2

Luokitus:
8,8
(69 504 ääniä)
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop-only)
Wiki-sivut:

Swords and Sandals 2 on toimintapohjainen gladiaattoripeli, jossa on roolipelielementtejä. Tämä toinen osa merkitsee tämän klassisen gladiaattoritaistelupelin paluuta! Luo hahmosi, osta taisteluvarusteet ja taistele areenalla kullasta tai hengestäsi.

Kuinka pelata Swords and Sandals

Kun aloitat Swords and Sandals 2:n, sinua kehotetaan luomaan hahmo. Täällä voit muokata gladiaattorisi ulkonäköä ja lisätä taitopisteitä tilastoihin, kuten voimaan ja kestävyyteen.

Aloita taistelu

Swords and Sandals 2:n taistelutyyli on vuoropohjainen. Sinulla on valittavana useita liikkeitä, joista osa näyttää onnistumisen todennäköisyyden. Kun olet saanut taistelun päätökseen, ansaitset kultaa ja voit nousta tasolle. Tasostuminen antaa sinulle lisää taitopisteitä, joita voit lisätä gladiaattoriisi.

Osta uusia varusteita

Voit käyttää ansaitsemaasi kultaa ostaaksesi erilaisia parannuksia panssareihisi, aseisiisi ja taikavoimiisi. Suuntaa sitten vain haluamaasi kauppaan, kun olet kaupungissa.

Ominaisuudet

  • Vuoropohjaiset taistelut
  • Jatkuvat p√§ivitykset
  • Hahmon luominen
  • Hauska visuaalinen tyyli

Kehittäjä

eGames teki tämän pelin.

Alusta

Web-selain

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Selaa toimintapelejämme löytääksesi valikoiman taistelu- ja strategiapelejä, joissa on vuoropohjainen mekaniikka, tai selaa Flash-pelejä löytääksesi lisää Flash-klassikoita, jotka on emuloitu Rufflen avulla. Voit myös kokeilla joitain suosituimmista peleistämme, kuten Battleship, Call of War tai Cookie Delivery.

Pelivideo

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos