Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Hobo

Luokitus:
9,1
(44 691 ääniä)
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Hobo on ensimmäinen taistelupeli Hobo-sarjassa. Kiertele kaduilla satunnaisesti aloittaen tappeluita käyttämällä erilaisia combo-liikkeitä. Käytä matalaa sosioekonomista asemaasi aseena lyömällä ja oksentamalla kaikkien tiellesi sattuvien päälle.

Toteuta kodittoman kosto

Kävele kaupungilla ja aloita tappeluita jalankulkijoiden ja muiden kodittomien kanssa. Jotkut yrittävät hyökätä kimppuusi ensin, toiset ovat ihmisiä, jotka huolehtivat omista asioistaan, ja sinun on jahdattava heitä kuin todellinen sekopää.

Avaa uusia yhdistelmiä

Kun pääset kaupungin jokaisen alueen läpi, saat avattua uusia ja vastenmielisiä yhdistelmiä, joita voit käyttää eri jalankulkijoiden kimppuun käymiseen. Voit lyödä, potkia, sylkeä, oksentaa ja tehdä monia muita niin ällöttäviä asioita että ne on parasta jättää mainitsematta. Sinun on pelattava peliä saadaksesi ne selville!

Käytä ympäristöä hyväksesi ja tongi roskiksia ja kerää pulloja, joita voit käyttää taistelussa. Peli muuttuu vaikeammaksi, kun etenet, ja pelissä on pomofinaali. Voit nostaa vaikeustasoa, jos se on liian helppo.

Lisää nostalgisia pelejä

Hobo on klassikko Flash-peli ja julkaistiin alun perin vuonna 2008. Se on peli, jota ei nykyaikana näe usein, sillä siinä kuljetaan ympäriinsä kodittomana, joka hyökkää kaikkien kimppuun. Muita nostalgisia pelejä vuoden 2008 tienoilta ja jopa aiemmin ovat muun muassa seuraavat Motherload ja Papa's Burgeria.

Ominaisuudet

  • Aloita tappelu kaikkien tapaamiesi kanssa
  • S√§√§d√§ vaikeustaso sopivalle tasolle
  • Avaa uusia yhdistelmi√§ edetess√§si
  • Nauti Flash-pelin nostalgiasta

Julkaisupäivä

Lokakuu 2008

Alusta

  • Web-selain

Kontrollit

Lyö A:lla, nosta esineitä A:lla, potki S:llä, liiku nuolinäppäimillä, juokse tuplanäpäyttämällä vasenta/oikeaa nuolinäppäintä.

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos