Logo CrazyGames.fi

Papa's Burgeria

68 597
luokitukset
9,1

Papa's Burgeria on palannut! Flash-emulaation ansiosta voit nyt pelata Papa's Burgeriaa ilmaiseksi selaimessasi. Papa on jättänyt sinut johtamaan arvostettua hampurilaisravintolaansa. Sinun on nyt otettava tilaukset vastaan, paistettava ja rakennettava hampurilaiset! Ole hyvä hampurilaisten flippaaja ja tee Papa Louie ylpeäksi.

Kuinka pelata

Käännä hampurilaiset intohimoisesti

Papa's Burgeria opastaa sinut hampurilaisten paistamisen ja tienaamisen perusteisiin. Ota vastaan ensimmäinen tilauksesi ja noudata näytön ohjeita. Aloitat ottamalla tilauksen vastaan ja paistamalla lihapihvin, ennen kuin viimeistelet hampurilaisen tomaateilla, sipuleilla, kastikkeilla, siemenillä varustetuilla sämpylöillä ja muilla arvostetuilla hampurilaisaineksilla.

Hallitse aikaasi

Tasojen edetessä pääset tutustumaan uusiin asiakkaisiin, joilla on monimutkaisempia tilauksia. Lisäksi asiakkaiden määrä kasvaa. Tämä tarkoittaa, että sinun on tasapainotettava vastuusi ja opeteltava ajoitukset, jotta saat asiakkailtasi parhaat pisteet ja tipit.

Osta päivityksiä

Papa vaatii, että käytät juomarahat pikemminkin ravintolan päivityksiin kuin omiin vapaa-ajan aktiviteetteihisi. Sinulla on mahdollisuus ostaa päivityksiä jokaisen tason suorittamisen jälkeen. Kaupassa on esineitä, jotka auttavat parantamaan asiakkaiden odotusaikoja (kuten televisio), hampurilaiset lämpimänä pitäviä lamppuja ja monia muita esineitä, joihin voit käyttää vaivalla ansaitsemasi rahat.

Tutustu asiakaskuntaasi

Papa pitää kirjaa kaikista arvokkaimmista asiakkaistaan. Asiakaskirjaan voi katsoa palaavien asiakkaiden yksityiskohtaiset mieltymykset.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Jos pidät Papa Louie -sarjasta, käy katsomassa seuraavat pelit: Papa's Pizzeria toista pikaruokatyöntekijän kokemusta varten. Tutustu ruoanlaitto- ja ruoka-peleihin ja moniin muihin hauskoihin nimikkeisiin. Penguin Diner ja Penguin Diner 2 ovat myös tämän genren klassikkoja.

Jos haluat lisää klassikoita, tutustu Flash-pelit kokoelmaan.

Ominaisuudet

  • Hoida isäsi Burger-ravintolaa, kun hän on AFK.
  • Rakenna eeppisiä hampurilaisia tyhjästä
  • Ilahduta asiakkaitasi saadaksesi suuria tippejä.
  • Kerää palkinnot ammattilaisena naudanlihan flipperinä toimimisesta

Julkaisupäivä

Joulukuu 2010

Kehittäjä

Papa's Burgerian on kehittäny Flipline Studios.

Alustat

Verkkoselain. Meillä on myös Android- ja iOS-versiot.

FAQ

Voitko vielä pelata Papa's Burgeriaa?

Kyllä, CrazyGamesissa voit pelata Papa's Burgeriaa selaimessasi ilman Flashia.

Onko Papa's Burgeria ilmainen?

Kyllä! CrazyGamesissa voit pelata peliä ilmaiseksi selaimessasi.

Kuka teki Papa's Burgerian?

Flipline Studios kehitti Papa's Burgerian yhdessä monien muiden Papa's-pelien kanssa.

Kontrollit

Hiiren vasen painike toimintojen tekemiseen.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos