Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papa's Bakeria

Luokitus:
8,9
(39 784 ääniä)
Julkaistu:
maaliskuu 2016
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Papa on palannut upouuden piirakkapuodin - Papa's Bakerian - kanssa! Vasta palkattuna leipurina tehtäväsi on leipoa erilaisia hienoja leivonnaisia asiakkaille. Valitse hahmo ja aloita! Papa's Bakeriassa voit luoda myös oman hahmosi.

Pelaaminen

Täytä, leivo ja koristele spesifikaatioiden mukaan.

Halusit saada unelmiesi työpaikan, mutta valitettavasti kauppa suljettiin, ja jouduit ottamaan vastaan työpaikan Papa Louien uudessa Bakeriassa Whiskfield Mallissa.

Kääri hihat ja valmistaudu vahingossa tapahtuviin palovammoihin, kun opettelet piirakoiden valmistuksen perusteet palvelemalla asiakkaita Papan valvonnassa. Jonkin ajan kuluttua sinusta tulee Bakeria-pomo, joka nostaa täydellisiä piirakoita uunista ilahtuneille asiakkaillesi.

Hallitse aikaasi

Kuten kaikissa Papa's-peleissä, ajanhallinta on avainasemassa. Kun etenet, asiakkaita tulee lisää ja heidän tilauksensa muuttuvat monimutkaisemmiksi. Sinun on tasapainotettava kaikki nämä velvollisuudet hyvin, jotta asiakkaasi pysyvät tyytyväisinä! Varmista, että pysyt tilausasemalla, rakennusasemalla, leivonta-asemalla ja huippuasemalla, jotta saat parhaat pisteet.

Päivitä Bakeriaa

Päivitykset vievät myös painetta, kun tilauksia alkaa virrata. Käytä ansaitsemasi rahat ostaaksesi päivityksiä ruoanlaittoon ja rakentamiseen. Tilausasemalle on myös erilaisia kalusteita, jotka luovat asiakkaille miellyttävän odotuskokemuksen.

Ominaisuudet

  • Rakenna mukautettu hahmo hahmonluojassa!
  • Leivo erilaisia herkullisia piirakoita asiakkaillesi
  • Tarjoa virheet√∂n kokemus suurimpia vinkkej√§ varten
  • P√§ivit√§ Bakeria helpottaaksesi leipomista

Julkaisupäivä

Maaliskuu 2016

Kehittäjä

Papa's Bakerian on kehittänyt Flipline Studios. Tutustu heidän muihin ravintolapeleihinsä Papa's games -osiossa.

Alusta

Web-selain

Usein kysytyt kysymykset

Miksi Papa's Bakeria ei toimi?

Voi olla monia syitä, miksi peli ei toimi.

  • Sinun on oltava p√∂yt√§tietokoneella ja k√§ytett√§v√§ tuettua verkkoselainta, kuten Google Chromea tai Firefoxia, jotta voit pelata Papa's Bakeriaa.
  • Selaimen v√§limuistin tyhjent√§minen ja AdBlock-ohjelmiston poistaminen k√§yt√∂st√§ voi auttaa ongelmien ratkaisemisessa.
  • Ota yhteytt√§ CrazyGamesiin, jos Papa's Bakeria ei viel√§k√§√§n toimi.

Mikä on lähempänä Papa's Bakeria?

Sulkija on asiakas, joka saapuu vuorosi päätteeksi poikkeuksellisen korkeatasoisesti. Sinun on luotava täydellinen piirakka saadaksesi hyvät pisteet sulkijalta.

Miten voin pelata Papa's Bakeriaa ilman Flashia?

Voit pelata Papa's Bakeriaa ilman Flashia CrazyGames.comissa emulointitekniikoiden ansiosta. Ei tarvitse tehdä mitään latauksia, jotta se toimisi.

Miten tallennan pelini Papa's Bakeria -pelissä?

Peli tallentuu automaattisesti. Tallennuspaikkoja on yhteensä 3.

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos