Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Text Twist

Luokitus:
8,0
(11 709 ääniä)
Julkaistu:
helmikuu 2017
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Text Twist on hauska sanapeli, jonka on kehittänyt GameHouse. Muodosta mahdollisimman monta sanaa annetuista kirjaimista ennen kuin aika loppuu. Jokainen kelvollinen sana vaikuttaa kokonaispistemäärääsi.

Kuinka pelata

Text Twistissä on sekoitus helppoja ja hankalia sanoja. Sanojen on oltava vähintään 3 kirjainta pitkiä. Sinulla on kullakin kierroksella yhteensä 2 minuuttia aikaa löytää mahdollisimman monta sanaa ennen kuin ajastin kuluu loppuun. Päästäksesi seuraavalle kierrokselle sinun on löydettävä pisin sana, joka käyttää kaikkia kirjaimia.

Text Twist asettaa lukutaitosi koetukselle. Sanat muuttuvat vaikeammiksi ja epäselvemmiksi sitä mukaa, kun etenet, joten sinun on oltava melko hyvä englannin kielen taitaja, jos haluat päästä pitkälle.

Apuna pelissä on "twist"-ominaisuus, joka sekoittaa kirjaimia. Tästä on hyötyä, kun jäät jumiin ja tarvitset uutta näkökulmaa.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Jos etsit erilaisia sanahaasteita, tutustu meidän ilmaiset sanapelit -osioomme. Tarjolla on sekoitus hankalia pelejä ja helpompia pelejä nuoremmille pelaajille. Joitakin eniten pelattuja nimikkeitä ovat Word Wipe, Drawize ja Crossword Connect.

Ominaisuudet

  • K√§yt√§ luovaa kielitaitoasi l√∂yt√§√§ksesi erilaisia sanoja
  • Hauska pelattavuus, joka testaa englannin kielen lukutaitoasi
  • Ajastetut kierrokset lis√§√§v√§t j√§nnityst√§ ja painetta.
  • Lis√§√§ntyv√§ vaikeusaste tekee pelist√§ aidosti haastavan

Kehittäjä

GameHouse on kehittänyt tämän pelin.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Ohjeet

Alussa edessäsi on ryhmä ympyröitä, jotka jokainen on merkattu kirjaimella. Klikkaa kirjainta asettaaksesi se yläpuolella olevaan laatikkoon. Paina enteriä kun olet valmis lähettämään sen. Sana ilmestyy ruudun ylälaidassa olevalle ruudukolle. Pelissä on myös salainen "bingosana" joka tuottaa ekstrapisteitä jos löydät sen.

UKK

Miten voitat Text Twistissä?

Sinun on löydettävä sana, jossa käytetään kaikkia kirjaimia kerralla.

Kuinka vaikeaa Text Twist on?

Text Twist on melko haastava peli, jopa englantia äidinkielenään puhuville.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos