Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Word Wipe

Luokitus:
7,4
(41 272 ääniä)
Kehittäjä:
Arkadium
Julkaistu:
heinäkuu 2019
Viimeksi päivitetty:
syyskuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Word Wipe on sanahakupeli, jossa on kierre. Voit käyttää kirjaimia kaikkialta ja mihin suuntaan tahansa. Kun yhdistät kirjaimet sanaksi, kirjaimet katoavat ruudukosta. Tämä pudottaa yläpuolella olevien kirjainten sijainnin, mikä johtaa kaikenlaisiin ainutlaatuisiin kirjainyhdistelmiin!

Kuinka pelata Word Wipe -sanaa

Sanojen etsiminen

Pelataksesi Word Wipe -peliä etsi sanoja pelilaudalta. Valitse sanan kirjaimet poistaaksesi laatat. Kun laatat katoavat, yläpuolella olevat kirjaimet putoavat niiden tilalle. Voit luoda sanoja käyttämällä vierekkäisiä kirjaimia mihin tahansa suuntaan, kuten Boggle-pelissä. Sanan vähimmäispituus on kolme merkkiä.

Aikaraja

Jokainen Word Wipe -pelissä pelaamasi taso on ajastettu, joten sinun on työskenneltävä nopeasti saavuttaaksesi tavoitteen. Jokaisella uudella tasolla tavoitteesi on poistaa lisää rivejä. Kun olet poistanut rivit, peli palkitsee sinut pommilla, joka tuhoaa valitsemasi kohdan.

Ainutlaatuinen mekaniikka

Word Wipe on loistava vaihtoehto perinteiselle sanahakupelille, jossa on väljempien sääntöjen ansiosta luovempia sanayhdistelmiä. Nämä yhdistelmät vaihtelevat sen mukaan, mitä sanoja valitset poistettavaksi.

Tilastot

Tason lopussa saat pisteet, joista näet parhaan sanasi, korkeimman tasosi ja muita hienoja tilastotietoja pelistä, jotta voit seurata edistymistäsi!

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Jos olet sananörtti, palapeliluokassamme on paljon muitakin sanapelejä, joita voit selata.

Kuten Word Wipe, Word Scramble on ajoitettu haaste, jossa sinun on järjestettävä kirjaimia luodaksesi sanoja, ja jokainen kierros on intensiivisempi. Jos haluat klassisen sanapelin, testaa taitojasi LA Timesin ristisanatehtävässä. Toinen peli, joka saa sinut arvaamaan, on Google Feud, jossa yrität saada Google-kyselyn loppuun.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Julkaisupäivä

Heinäkuu 2023

Kehittäjä

Arkadium kehitti Word Wipe -pelin.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Viimeksi päivitetty

27. syysk. 2023

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos