Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papa's Pastaria

Luokitus:
8,9
(33 662 ääniä)
Julkaistu:
tammikuu 2014
Teknologia:
Flash (emulated)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:

Papa's Pastaria on rento ravintolapeli, jossa otat vastuullesi italialaisen ravintolan, jossa tarjoillaan herkullisia pastaruokia. Hemmottele itseäsi kulinaarisilla herkuilla ja koe Papa's pasta-paratiisi johtamisen ilo.

Pelaaminen

Tule häihin, jää pastan takia.

Sinut on kutsuttu häihin Portallinin kauniiseen kaupunkiin, mutta hotelleja ei ole saatavilla. On kuitenkin yksi tapa, jolla voit päästä sinne. Nukkumalla Papa's Pastarian lattialla ja työskentelemällä Papan palkattomana pastaprotegona. Luota minuun, veli, se on sen arvoista.

Keitä pasta hellävaraisesti

Pastan keittäminen on hieno tiede. Valitse eri pastatyypeistä, kuten gnocchista, spagetista, makaronista ja muista, kun etenet. Keitä ne tarkasti ja valuta ne, kunnes vettä ei ole jäljellä. Muutaman sekunnin liian pitkä keittäminen vaikuttaa suuresti pistemääriisi, ja isä ravistelee vihaisesti käsiään!

Lisää kaikki ihanat maut

Pasta on enimmäkseen koostumus ja vaatii makuja, jotta se maistuisi. Voit lisätä Papan marinaraa ja erilaisia muita kastikkeita ennen kuin viimeistelet ruokalajin ripottelemalla parmesaanijuustoa.

Pasta ilman valkosipulileipää on hyvin surullinen kokemus. Kaikkien Papa's-pastaruokien mukana tulee ilman lisämaksua valkosipulipatonki, joka viimeistelee täydellisen pastalautasen. Tarjoile leivän kanssa ja toivota asiakkaillesi buon appetito!

Nauti rauhallisista tunneista

Jokaisen päivävuoron jälkeen saat 3 mahdollisuutta pelata yhtä 7:stä tarjolla olevasta minipelistä. Jos onnistut haasteessa, sinut palkitaan jollakin pelissä auttavalla esineellä. Voit myös käyttää tippisi ostaaksesi uusia esineitä ravintolaan.

Palvele asiakkaita tyylillä

Koriste-esineet, kuten pöydät ja julisteet, auttavat parantamaan asiakkaiden odotusaikaa, kun taas laitteiden päivitykset voivat tehdä ruoanvalmistusprosessista helpompaa ja nopeampaa. Lopulta myymälätila on täysin varusteltu uusilla huonekaluilla, lattialla, seinillä - kaikilla kelloilla ja pilleillä. Sinun on kuitenkin ansaittava ne ensin!

Ominaisuudet

  • Pelaa Doanina, Utahina tai mukautettuna hahmona.
  • Tarjoile herkullisen monimutkaisia pastaruokia
  • Pelaa hauskoja minipelej√§ avataksesi esineit√§
  • P√§ivit√§ Papa's Pastariaa hienoimmilla kalusteilla.
  • Ryhdy italialaiseksi ammattilaiskokiksi!

Julkaisupäivä

  • Joulukuu 2013 (Flash)
  • Hein√§kuu 2020 (Android & iOS)

Kehittäjä

Flipline Studios on kehittänyt Papa's Pastarian. Tutustu myös muihin heidän Papa 's-peleihinsä, kuten Papa's Pancakeria ja Papa's Wingeria.

Alusta

  • Verkkoselain (tietokone ja mobiili)
  • Android
  • iOS

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta keittääksesi pastaa.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos