Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papa's Pancakeria

Luokitus:
9,2
(24 236 ääniä)
Julkaistu:
toukokuu 2014
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Papa's Pancakeria on rento ravintolapeli, jossa grillaat pannukakkuja ja tarjoilet niitä asiakkaille herkullisilla täytteillä. Pelaa minipelejä ja päivitä kauppaa edetessäsi. Opettele tekemään täydellisiä pannukakkuja samalla kun jonglööraat useita tilauksia kerralla!

Pelaaminen

Harjoittele sensei Louien kanssa

Papa Louie on siepannut kissasi ja käyttänyt sitä houkutellakseen sinut pannukakkutilalleen. Kun tulet hakemaan kissaasi takaisin, hän pakottaa sinut palkattomaan palvelukseen kuuluisaan pannukakkuriinsa. Vaikka aluksi vastustelet, löydät pian onnen hioessasi taitojasi kukkuloilla isän pannukakkupoikana.

Hallitse grillaamisen taito

Pannukakkujen grillaamisessa ei voi kukaan olla hyvä harjoittelematta. Suuren Papa Louien oppilaana opit pian grillaamaan pannukakkuja täydellisesti, niin että ne ovat rapeita ulkoa ja kuohkeita sisältä. Seuraa ohjetta grillissä ja käytä pikakytkintä, kun haluat laittaa uunin ylikierroksille!

Lisää herkullisia täytteitä

Vain psykopaatti syö pannukakkujaan sellaisenaan, ja vaikka saat varmasti outoja pyyntöjä työskennellessäsi Papa's Pancakeriassa, useimmat asiakkaat haluavat pannukakkuihinsa herkullisia täytteitä. Voit lisätä sirotteita, banaaneja, siirappeja, mustikoita - kaikkea mitä herkullisimpia asioita, joilla voit tarjota makua asiakkaillesi.

Nauti leppoisista tunneista

Jokaisen päivävuoron jälkeen saat 3 mahdollisuutta pelata yhtä erilaisista minipeleistä. Voit pelata Pizza Pachinkoa tai mitä tahansa muuta hauskaa pikkupeliä. Jos onnistut haasteessa, sinut palkitaan jollakin pelissä auttavalla esineellä. Voit myös käyttää vinkkisi ostaaksesi uusia esineitä ravintolaan.

Palvele asiakkaitasi tyylillä

Koriste-esineet, kuten pöydät ja julisteet, auttavat parantamaan asiakkaiden odotusaikaa, kun taas laitteiden päivitykset voivat tehdä ruoanvalmistusprosessista helpompaa ja nopeampaa. Lopulta myymälätila on täysin varusteltu uusilla huonekaluilla, lattialla, seinillä - kaikilla kelloilla ja pilleillä. Sinun on kuitenkin ansaittava ne ensin!

Ominaisuudet

  • Pelaa joko Cooperina tai Prudencena
  • Tarjoile pannukakkuja monilla herkullisilla tavoilla.
  • Ryhdy ammattilaiseksi pannukakkujen tekij√§ksi Papa Louien opastuksella.
  • Pelaa hauskoja minipelej√§ avataksesi esineit√§ grillin √§√§ress√§ vietetyn p√§iv√§n j√§lkeen.
  • P√§ivit√§ Papa's Pancakeria hienoimmilla kalusteilla.

Kehittäjä

Flipline Studios on kehittänyt tämän pelin ja useita muita hauskoja Papa's-pelejä. Kun hallitset pannukakkujen kääntämisen, kokeile hampurilaisten kääntämistä Papa's Burgeriassa!

Alusta

Web-selain

Kontrollit

Käytä hiirtä pelin pelaamiseen.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos