Ruoanlaittopelit

Parhaat ruoanlaittopelit verkossa!

CrazyGamesissa meillä on joitakin legendaarisimpia selainpohjaisia ruoanlaittopelejä ja paljon uusia pelejä! Suosituimpia ruoanlaittopelejä ovat Papa's pelit. Käy katsomassa eeppinen Papa's Pizzeria ja Papa's Burgeria jotka ovat erinomaisen hauskoja kokkauskokemuksia.

Ruoanlaittopelit lapsille

Suurin osa tällä sivulla olevista ruoanlaittopeleistä sopii lapsille, mutta jotkut niistä tarjoavat opettavaisen kokemuksen, jossa lapset oppivat perusasiat. Yksi näistä peleistä on Kids Kitchen, lapsille suunnattu ruoanlaittopeli, jossa opastetaan käyttämään kaikkia ainesosia ja esittämään ateria nälkäisille vieraille. Toinen lasten kokkauspeli on Baby Hazel Kitchen Timei, hauska ruoanlaittopeli, jossa valmistat erilaisia maukkaita ruokia.

Ravintolan johto

Monet ruoanlaittopelit, kuten Cafe Panic sisältävät ravintolan johtamista. Tässä pelissä sinun on pysyttävä varpaillasi ja toimitettava kuumaa kahvia ajoissa asiakkaitasi miellyttävällä tavalla. Pizza Cafe on samankaltainen, mutta tässä pikaruokapelissä sinun täytyy valmistaa tuoreita pizzoja oikeista aineksista!

Leivontapelit

Haluatko leipoa herkullisia herkkuja? Pelissä Baking Surprise voit myös leipoa erilaisia makeita herkkuja ja leikkiä söpöä eläintä, jonka voit pukea ihastuttaviin asuihin! Peli opastaa sinut jokaisen vaiheen läpi kakun leipomisessa.

Lisää ruoanlaittopelejä

Tällä sivustolla on paljon muitakin ruoanlaittopelejä, joten tutustu niihin ja löydä yksi, joka miellyttää aistejasi! Katso ruokapelit-osio, ja pelaa vielä enemmän ruokaan liittyviä kokkauspelejä selaimessasi.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Ruoanlaittopelit ?

 1. Papa's Pizzeria
 2. Papa's Burgeria
 3. Cafe Panic
 4. Papa Louie: When Pizzas Attack
 5. Final Fharmacy I
 6. Be My Guest
 7. Yummy Cupcake
 8. BFFs Winter Holidays
 9. Cookin'Truck
 10. Yummy Super Burger

Mitkä ovat parhaat Ruoanlaittopelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. BFFs Winter Holidays
 2. Papa's Pizzeria
 3. Chef: Right Mix
 4. 2048 Cupcakes
 5. HK Cafe

Mitä ovat Ruoanlaittopelit?

Kokkauspelit sisältävät ruoanlaittoa ja usein myös ravintolabisneksen pyörittämistä. Voit opetella kokkaamaan erilaisia annoksia aina pikaruoasta hienoihin illallisiin. Palvele asiakkaitasi erinomaisesti näissä ilmaisissa kokkauspeleissä.


Keräsimme 56 parhaista ilmaisesta verkko ruoanlaittopelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-56, mukaan lukien Papa's Pizzeria, Papa's Burgeria, Cafe Panic ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää