Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papa's Cheeseria

Luokitus:
8,5
(33 650 ääniä)
Julkaistu:
kesäkuu 2015
Alustat:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Luokitus:
Wiki-sivut:

Papa's Cheeseria on ravintolapeli, jossa rakennat grillattuja juustovoileipiä asiakkaille. Pidä yllä pyyntöjä ja toimita täydellisiä juustoluomuksia. Päivitä myymälääsi ja pelaa minipelejä työvuorojen välillä!

Pelaaminen

Hyväksy todellisuus

Luulitko, että hampurilaisten flippaaminen oli pohjanoteeraus? No, nyt olet täällä flippailemassa paahtoleipää , koska roisto varas vei musiikkivälineesi nopeammin kuin osaat sanoa minimipalkkatyö. Nyt sinun on ansaittava rahaa ostaaksesi uudet laitteet, jotta voit taas rokata.

Lisää täytteitä

Paahtoleivän päällä on erilaisia lisukkeita, joilla voit kiusaannuttaa juustohullujen asiakkaidesi makunystyröitä. Tarjolla on erilaisia leipätyyppejä, juustoja, lihaa, kastikkeita ja paljon muuta. Tilauksista voi tulla melko monimutkaisia, ja jotkut asiakkaat, niin sanotut "sulkijat", ovat erityisen nirsojakin, joten varmista, että heidän tilauksensa ovat täydellisiä.

Aloita grillaaminen

Työskentelyn Papa Louien arvostetussa toastie-ravintolassa ei tarvitse olla kovaa työtä. Voi olla erittäin palkitsevaa noudattaa asiakkaan ohjeita huolellisesti ja toimittaa eeppinen grillattu juustovoileipä, joka saa asiakkaan hymyilemään kameralle sanoen "CHEEEEEESE". Varmista vain, ettet polta sitä hemmetin paahtoleipää!

Tarjoile se kokin suukon kera.

Olet veistänyt täydellisen grillatun juustovoileivän. Nyt on aika lisätä täytettyjä juustoisia ranskalaisia, jotka tuovat leivälle sen erityisen "je ne sais quoi" -vaikutelman. Papa's Cheeserian jokaisen tilauksen mukana tulee ranskalaisia. Mies on hyväntekijä.

Ominaisuudet

  • Valitse hahmo tai luo oma hahmosi erilaisilla muokkausmahdollisuuksilla.
  • Grillaa erilaisia voileipi√§ erilaisilla t√§ytteill√§ n√§lk√§isille asiakkaille.
  • Pelaa hauskoja minipelej√§ uuvuttavan grillausvuorosi j√§lkeen.
  • P√§ivit√§ Papa's Cheeseriaa kaikilla kelloilla ja pilleill√§.

Julkaisupäivä

Kesäkuu 2015

Kehittäjä

Papa's Cheeseria on Flipline Studiosin tekemä. Se on yksi heidän monista Papa Louie -peleistään. Toinen hyvä valinta kokoelmasta on Papa's Freezeria!

Alusta

Papa's Cheeseria on selainpeli.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi Papa's Cheeseria ei toimi?

Voi olla monia syitä, miksi peli ei toimi.

  • Sinun on oltava p√∂yt√§tietokoneella ja k√§ytett√§v√§ tuettua verkkoselainta, kuten Google Chromea tai Firefoxia, jotta voit pelata Papa's Cheeseriaa.
  • Selaimen v√§limuistin tyhjent√§minen ja AdBlock-ohjelmiston poistaminen k√§yt√∂st√§ voi auttaa ongelmien ratkaisemisessa.
  • Ota yhteytt√§ CrazyGamesiin, jos Papa's Cheeseria ei viel√§k√§√§n toimi.

Kuinka monta rivejä on Papa's Cheeseriassa?

Papa's Cheeseriassa on 65 sijoitusta.

Missä voin pelata Papa's Cheeseriaa ilman Flashia?

Voit pelata Papa's Cheeseriaa ilman Flashia CrazyGames.comissa emulointitekniikan ansiosta. Ei tarvitse tehdä mitään latauksia, jotta se toimisi.

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikuttaaksesi esineen kanssa.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos