Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papas Cupcakeria

Luokitus:
8,9
(25 406 ääniä)
Julkaistu:
lokakuu 2013
Teknologia:
Flash (emulated)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Papa's Cupcakeria on rento ravintolapeli, jossa työskentelet Papa Louielle ja valmistat maukkaita kuppikakkuja asiakkaille. Tee vaikutus asiakkaisiin koristeellisilla kakkutaidoillasi ja pysy tilausten perässä, sillä ne lisääntyvät päivittäin. Auta Pappaa tekemään tästä paikasta kaupungin kuumin kuppikakkuliike!

Pelaaminen

Auto-onnettomuudesta Cakeriaan

Papa Louie ja Roy ( Papa's Pizzeriasta) ovat keksineet suunnitelman saadakseen uuden työntekijän vastikään avattuun Papa's Cupcakeriaan - he jarruttavat sinua, mikä aiheuttaa kolarin. Sen sijaan, että he vaatisivat vakuutusta, he tarjoavat sinulle työtä alle laillisen minimipalkan. Se toimii hyvin, ja sinun on nyt maksettava velkasi takaisin työskentelemällä Cupcakeriassa Jamesina, Willow'na tai jonain muuna hahmona, jonka olet itse keksinyt.

Kauniin kakun leipominen on lastenleikkiä!

Aloita ottamalla vastaan ensimmäiset tilauksesi. Valitse kaunis kuppi, laita taikinaa ja leivo se! Todellinen taiteellisuus tulee rakennuspisteessä, jossa lisäät huolellisesti erilaisia kuorrutteita ennen kuin viimeistelet ne täytteillä, kuten ripottelulla ja kastikkeilla. Varmista, että teet kuppikakuistasi mahdollisimman täydellisiä, jotta saat parhaat asiakaspisteet.

Rentoudu kakunvalmistuspäivän jälkeen

Kun jokainen päivä Cupcakeriassa kuluu, unohdat vähitellen syyn, miksi päädyit tänne, sillä kakkujen leipomisen ilo ja 7 minipeliä, joita rakastat pelata jokaisen työvuoron jälkeen, hypnotisoivat sinut. Saat 3 lippua pelattavaksi, ja jos voitat, sinut palkitaan jollakin, joka auttaa sinua pelissä. Voit myös käyttää tippisi ostaaksesi uusia esineitä ravintolaan.

Koristele kakun lisäksi

Koriste-esineet, kuten pöydät ja julisteet, auttavat parantamaan asiakkaiden odotusaikaa, kun taas laitteiden päivitykset voivat tehdä ruoanvalmistusprosessista helpompaa ja nopeampaa. Lopulta Cupcakeria on täysin koristeltu uusilla huonekaluilla, lattialla, seinillä - kaikilla kelloilla ja pilleillä, jotka tekevät vaikutuksen levottomiin asiakkaisiisi.

Ominaisuudet

  • Pelaa Jamesina, Willow'na tai rakenna oma henkil√∂kohtainen hahmosi.
  • Paista ja leivo kakkuja. Lis√§√§ t√§ytteit√§ tarkasti t√§ydellisyytt√§ varten
  • Pelaa hauskoja minipelej√§ avataksesi esineit√§ rankan ty√∂p√§iv√§n j√§lkeen.
  • P√§ivit√§ Papa's Cakeria tyylikk√§immill√§ kalusteilla.

Julkaisupäivä

  • Elokuu 2013 (Flash)
  • Marraskuu 2015 (Android & iOS)

Kehittäjä

Flipline Studios kehitti Papa's Cupcakerian. Kokeile heidän muita pelejään, kuten Papa's Donuteria ja Papa's Scooperia!

Alustat

  • Verkkoselain (tietokone ja mobiili)
  • Android
  • iOS

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta kuppikakkujen tekemiseen.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos