Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papas Cupcakeria

Luokitus:
8,9
(32 574 ääniä)
Julkaistu:
lokakuu 2013
Teknologia:
Flash (emulated)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Papa's Cupcakeria on rento ravintolapeli, jossa työskentelet Papa Louielle ja valmistat herkullisia kuppikakkuja asiakkaille. Vaikuta asiakkaisiin taitavilla koristelutaidoillasi ja pysy tilausten tasalla niiden kasvaessa päivittäin. Auta Pappaa tekemään tästä paikasta kaupungin kuumin kuppikakkuliike!

Kuinka Pelata Papa's Cupcakeria

Autokolarista Cakeriaan.

Papa Louie ja Roy (Papa's Pizzeriasta) ovat kehitelleet suunnitelman saadakseen uuden työntekijän vasta avattuun Papa's Cupcakeriaan - jarrutus sinua kohtaan aiheuttaa kolari. Sen sijaan, että vaatisivat vakuutuskorvausta, he tarjoavat sinulle työtä laillisen minimipalkan alapuolella. Kikka toimii hyvin, ja nyt sinun on maksettava velkasi pois työskentelemällä Cupcakeriassa joko Jamesina, Willow'na tai omalla luomuhahmollasi.

Kauniin kakun leipominen on lasten leikkiä!

Aloita ottamalla vastaan ensimmäiset tilaukset. Valitse kaunis kuppikakku, kaada taikinaa ja paista se uunissa! Oikea taituruus tulee esiin rakennusasemalla, jossa lisäät erilaisia kuorrutteita huolellisesti ennen lopullista silausta ripotteluilla ja kastikkeilla. Varmista, että kuppikakkusi ovat mahdollisimman täydellisiä saadaksesi parhaat asiakaspisteet.

Rentoudu leipomisen jälkeen.

Jokaisen päivän päätteeksi Cupcakeriassa unohdat hiljalleen, miksi päädyit tänne, lumoutuneena kakkujen leipomisen ilosta ja 7 minipelisarjasta, joista nautit jokaisen työvuoron jälkeen. Sinulle annetaan 3 arpaa pelattavaksi, ja voittaessasi voit lunastaa palkinnon, joka auttaa sinua pelissä. Voit käyttää myös saamasi tipit uusien esineiden ostamiseen ravintolaan.

Koristele enemmän kuin pelkkiä kakkuja.

Koriste-esineet, kuten pöydät ja julisteet, auttavat parantamaan asiakkaiden odotusaikaa, kun taas laitteistopäivitykset helpottavat ja nopeuttavat ruoan valmistusprosessia. Lopulta Cupcakeriasta tulee täysin uudistunut uusilla huonekaluilla, lattioilla ja seinillä - kaikilla hienouksilla, jotka vaikuttavat kärsimättömiin asiakkaisiisi.

Lisää samanlaisia pelejä

Jos rakastat rentoja pelejä ja haluat lisää pelattavaa kokoelmaasi, sinua odottaa toinen makea yllätys. Papa Louie tarjoaa aina hauskaa (ja ruokaa), ja jos nautit siitä tunnelmasta, saattaisit pitää pelistä Kitty Cats, simulaatiopelistä, jossa hoidat omia kissaasi. Helposti pelattava toinen peli on Match the Color, pulmapeli, jossa pinotaan värikkäitä renkaita. Bolts and Nuts on toinen kokeilemisen arvoinen pulmapeli, jos etsit koukuttavaa peliä pitämään sinut seurassa koko kauden ajan.

Ominaisuudet

  • Pelaa Jamesina, Willow'na tai luo henkil√∂kohtainen hahmosi
  • Valmista ja paista kakkuja. Lis√§√§ t√§yttet√§ tarkasti t√§ydellisyyden saavuttamiseksi
  • Pelaa hauskoja minipelej√§ avataksesi uusia esineit√§ raskaan ty√∂p√§iv√§n j√§lkeen
  • P√§ivit√§ Papa's Cakeria tyylikk√§immill√§ kalusteilla

Julkaisupäivä

  • Elokuu 2013 (Flash)
  • Marraskuu 2015 (Android & iOS)

Kehittäjä

Flipline Studios kehitti Papa's Cupcakerian. Kokeile heidän muita pelejään, kuten Papa's Donuteria ja Papa's Scooperia!

Alustat

  • Verkkoselain (ty√∂p√∂yt√§ ja mobiili)
  • Android
  • iOS

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta kuppikakkujen tekemiseen.

Pelivideo

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos