Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papa's Hot Doggeria

Luokitus:
9,0
(31 563 ääniä)
Teknologia:
Flash (emulated)
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Papa's Hot Doggeria on ravintolapeli, jossa tarjoilet hotdogeja baseball-pelin katsojille. Kuulostaako jännittävältä? Luulimme niin. Pidä kiinni asiakkaiden tilauksista ja toimita herkulliset hodarit ajallaan erilaisten lisukkeiden ja täytteiden kanssa. Päivitä koirankoppisi saadaksesi korkeammat pisteet.

Pelaaminen

Talon parhaat paikat, he sanoivat

Juu, hot diggity hodari, he valehtelivat! Kausikortit ovat loppuunmyyty, mutta on vielä keino päästä baseball-peliin - työskentele Papa's Hot Doggeriassa! Tosin tässä tapauksessa et pidä silmällä palloa, vaan makkaroita. Anteeksi.

Grillaa niitä makkarapötköjä

Joten et ehkä saakaan niitä näkymiä, joita kuvittelit saavasi tätä työtä ottaessasi. Mutta nostalginen peli saa varmasti aikaan herkullisia hodariseteleitä. Paista makkarasi täydellisesti ja lisää tyylillä ja taidolla kaikki lisukkeet.

Parhaimmat hankkeet tuovat sinulle suurimmat juomarahat ja parhaimmat pisteet kaikissa tehtävissä. Voit käyttää ansaittuja rahoja päivitysten hankkimiseen, jotka parantavat tulostasi ja tekevät hodarintekijän elämästä hieman helpompaa.

Sillämauste niin kuin pitääkin

Kasta asiakkaasi hodari rohkeasti runsaalla määrällä kastiketta. Saatat saada pyynnön myös tarkoista täydennysosista, joten varmista ettei mene metsään. Loppumyyntihetkellä ilmestyy myös erityisen nirsoja asiakkaita, jotka tekevät elämästäsi vaikeaa. Kaikkihan tunnemme heidät.

Serve it with a chef’s kiss

Nyt on ihme, kun onnistuit asettamaan hodarin s√§mpyl√§√§n. Nyt on aika tarjoilla my√∂s ne lis√§ev√§√§t, kuten popcornit tai juomat, jotka asiakkaasi tilasivat. √Ą√§nimaailma t√§ss√§ peliss√§ her√§tt√§√§ baseball-nostalgiaa tai tuo mieleen iltoja elokuvateatterissa. Itse istut kuitenkin tietokoneen √§√§ress√§ pelaamassa Papa's Hot Doggeriaa.

Ominaisuudet

  • Valitse hahmo tai luo oma hahmosi erilaisten muokkausmahdollisuuksien avulla
  • Tarjoile hotdogeja erilaisilla t√§ytteill√§ ja lis√§osilla n√§lk√§isille asiakkaille
  • Pelaa hauskoja minipelej√§ raastavan grillausvuoron j√§lkeen
  • P√§ivit√§ Papa's Hot Doggeria kaikilla hienouksilla ja h√§rp√§kkeill√§

Julkaisupäivä

Marraskuu 2012

Kehittäjä

Papas Hotdoggerian on kehittänyt Flipline Studios. Tutustu heidän Papa Louie -peleihinsä. Papa's Bakeria on mainio valinta!

Alusta

Papas Hot Doggeria on selainpeli. Meillä on myös Android- ja iOS-versiot saatavilla.

UKK

Miksi Papa's Hot Doggeria ei toimi?

Pelin toimimattomuudelle voi olla useita syitä.

  • Jotta voit pelata Papa's Hot Doggeriaa, sinun on oltava tietokoneella ja k√§ytett√§v√§ tuettua verkkoselainta, kuten Google Chromia tai Firefoxia.
  • Peliongelmien ratkaisemiseksi saattaa auttaa, jos tyhjenn√§t selaimen v√§limuistin ja poistat k√§yt√∂st√§ AdBlock-ohjelmiston.
  • Ota yhteytt√§ CrazyGamesiin, mik√§li Papa's Hot Doggeria ei viel√§k√§√§n toimi.

Kuinka monta tasoa Papa's Hot Doggeriassa on?

Papa's Hot Doggeriassa on 59 tasoa. Useimmissa muissa Papa's-peleissä on vain 44 tasoa, paitsi Papa's Cheeseriassa.

Mistä voin pelata Papa's Hot Doggeriaa ilman Flashia?

Papa's Hot Doggeriaa voi pelata ilman Flashia CrazyGames.comissa emulointiteknologian ansiosta. Ei tarvitse ladata mitään.

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikuttamiseen.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos