Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papa's Hot Doggeria

Luokitus:
9,0
(22 153 ääniä)
Teknologia:
Flash (emulated)
Alustat:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Luokitus:
Wiki-sivut:

Papa's Hot Doggeria on ravintolapeli, jossa tarjoilet hotdogeja baseball-pelin katsojille. Kuulostaako jännittävältä? Meidän mielestämme kyllä. Pysy perässä asiakkaidesi tilauksissa ja toimita herkulliset dogit ajallaan erilaisilla lisukkeilla ja täytteillä. Päivitä koirankoppiasi saadaksesi korkeammat pisteet.

Pelaaminen

Talon parhaat paikat, he sanoivat

No, hot diggity hotdog, he valehtelivat! Kausikortit on myyty loppuun, mutta on vielä yksi tapa päästä baseball-peliin - työskentelemällä Papa's Hot Doggeriassa! Tässä tapauksessa et kuitenkaan pidä silmiäsi pallossa. Pidät katseesi makkaroissa. Olen pahoillani.

Grillaa ne makkarat

Sinulla ei ehkä ole sellaista näköalaa, jota kuvittelit, kun otit tämän työn vastaan. Mutta hei, hotdogien grillaaminenkin voi olla hauskaa. Grillaa makkarasi täydelliseksi ja lisää siihen liittyvät lisukkeet tyylikkäästi ja tyylikkäästi.

Parhaat luomukset tuovat sinulle suurimmat juomarahat ja korkeimmat pisteet kaikissa tehtävissäsi. Voit käyttää ansiotulojasi ostaaksesi päivityksiä, jotka parantavat pistemäärääsi ja tekevät hotdoginpyörittämisen elämäntyylistä hieman helpompaa.

Kastiketta tuohon dogiin

√Ąl√§ pelk√§√§ peitt√§√§ asiakkaasi hotdogia runsaalla annoksella kastiketta. My√∂s muita t√§ytteit√§ saatetaan pyyt√§√§, joten varmista, ettet sotke sit√§. On olemassa erityisen nirsoilevia asiakkaita, jotka tunnetaan nimell√§ "sulkijat" ja jotka tulevat aina minuutti ennen sulkemisaikaa ja tekev√§t el√§m√§st√§si hankalaa. Me kaikki tunnemme heid√§t.

Tarjoile se kokin suukon kanssa.

On ihme, että olet onnistunut laittamaan koiran sämpylään. Nyt on aika tarjoilla asiakkaasi tilaamat ylimääräiset popcornit tai juomat. Tämän pelin äänet saavat sinut tuntemaan baseball-nostalgiaa tai muistuttamaan sinua elokuvailloista. Itse kuitenkin istut tietokoneen ääressä pelaamassa Papa's Hot Doggeriaa.

Ominaisuudet

  • Valitse hahmo tai luo oma hahmosi erilaisilla muokkausmahdollisuuksilla.
  • Tarjoile hotdogeja erilaisilla t√§ytteill√§ ja lisukkeilla n√§lk√§isille asiakkaille.
  • Pelaa hauskoja minipelej√§ uuvuttavan grillausvuorosi j√§lkeen.
  • P√§ivit√§ Papa's Hot Doggeriaa kaikilla kelloilla ja pilleill√§.

Julkaisupäivä

Marraskuu 2012

Kehittäjä

Papas Hotdoggerian on kehittänyt Flipline Studios. Tutustu heidän Papa Louie -peleihinsä. Papa's Bakeria on loistava valinta!

Alusta

Papas Hot Doggeria on selainpeli. Meillä on myös Android- ja iOS-versiot.

UKK

Miksi Papa's Hot Doggeria ei toimi?

Voi olla monia syitä, miksi peli ei toimi.

  • Sinun on oltava p√∂yt√§tietokoneella ja k√§ytett√§v√§ tuettua verkkoselainta, kuten Google Chromea tai Firefoxia, jotta voit pelata Papa's Hot Doggeriaa.
  • Selaimen v√§limuistin tyhjent√§minen ja AdBlock-ohjelmiston poistaminen k√§yt√∂st√§ voi auttaa ongelmien ratkaisemisessa.
  • Ota yhteytt√§ CrazyGamesiin, jos Papa's Hot Doggeria ei viel√§k√§√§n toimi sinulle.

Kuinka monta rankkia Papa's Hot Doggeria -pelissä on?

Papa's Hot Doggeriassa on 59 rankkia. Useimmissa muissa Papa's-peleissä on vain 44, paitsi Papa's Cheeseriassa.

Missä voin pelata Papa's Hot Doggeriaa ilman Flashia?

Voit pelata Papa's Hot Doggeriaa ilman Flashia CrazyGames.comissa emulointiteknologian ansiosta. Ei tarvitse tehdä mitään latauksia, jotta se toimisi.

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta vuorovaikuttamiseen.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos