Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Bloons Tower Defense

Luokitus:
9,1
(50 948 ääniä)
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Bloons Tower Defense on alkuperäinen ja ensimmäinen Bloons TD -peli. Rakenna puolustuksesi alati kasvavaa ilmapallovirtaa vastaan. Käytä erilaisia yksiköitä ja päivityksiä, jotta voit tuhota kaikki ilmapallot, ennen kuin ne ehtivät perille.

Miten pelata

Pinoa tornisi

Etsi hyvä paikka ensimmäiselle puolustuksellesi ja aloita ensimmäinen aalto. Tässä vaiheessa sinulla on varaa vain tikka- ja tack-torneihin. Kunkin aseen tilastot on kirjoitettu oikealle puolelle ja ne tarjoavat hyödyllistä tietoa siitä, miten tornit toimivat. Parasta on sijoittaa puolustuksesi alueille, jotka kattavat useita reittejä eri kulmista, erityisesti tack-tornin osalta.

Osta päivityksiä

Laajenna uusiin puolustuksiin

Myöhemmillä tasoilla sekoitetaan mukaan muita ilmapallojen tyyppisiä, jotka liikkuvat nopeammin, sisältävät useita ilmapalloja sisällään ja vaativat enemmän ammuksia niiden tuhoamiseen. Kaikkein haastavinta on kuitenkin musta ilmapallo. Tässä vaiheessa on hyvä ottaa huomioon pommi- ja jäätorneja, joihin sinulla pitäisi olla varaa tässä vaiheessa.

Hanki supervapautin

Ensiksi kannattaa ostaa pommitorni ennen jäätorneja, koska ainoastaan pommit voivat räjäyttää jäädytetyt ilmapallot. Kun pääset myöhempään vaiheeseen, asiat voivat helposti karata käsistä. Sinun täytyy ajatella nopeasti ja rakentaa aktiivisemmin, jotta ilmapallot eivät pääse läpi puolustuksistasi. Lopulta sinulla on varaa supervapauttimeen, joka silppuaa ilmapalloja kuin kone.

Päästä peli loppuun

Bloons Tower Defense ei kestä ikuisesti. Kun olet sijoittanut kaikki puolustuksesi oikein, voit jatkaa peliä tasolle 50 saakka. Tämä on viimeinen kierros, ja sen suorittaminen päättää pelin. Onnittelut! Nyt on aika pelata Bloons Tower Defense 2 -peliä.

Lisää tällaisia pelejä

Bloons TD 1 on klassikko Flash-pelien ajalta. Jos kaipaat lisää muistoja, tutustu kokoelmaan. Ne ovat yhä yllättävän hyviä. World's Hardest Game on haastava valinta, samoin kuin legendaarinen Papa's Pizzeria.

Kehittäjä

Tämän pelin on kehittänyt Ninja Kiwi.

Alusta

Selain

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos