Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Bloons Tower Defense 2

Luokitus:
9,0
(20 403 ääniä)
Julkaistu:
joulukuu 2020
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Bloons Tower Defense 2 on suosittu tornipuolustuspeli, jonka Ninja Kiwi julkaisi alun perin Flash-alustalla. Aseta puolustuksesi toimivan strategian mukaan ja pysäytä kaikki ohi liikkuvat ilmapallot.

Bloons Tower Defense 2

Valitse pelitila

Voit pelata Bloons TD 2:ta helpossa, keskivaikeassa tai vaikeassa tilassa. Jos haluat hauskan ja nopean pelin, jossa voit pelata kaikilla käytettävissä olevilla aseilla, suosittelemme aloittamaan helposta tilasta.

Pysäytä ilmapallojen kulku kentän lävitse

Tässä pelissä tavoitteena on estää ilmapalloja pääsemästä uloskäynnille. Kun ilmapallo pääsee onnistuneesti ulos, menetät pisteen elämästäsi.

Osta ja päivitä puolustustasi

Aloita sijoittamalla tikka-apinoita polulle, jonka jälkeen voit aloittaa kierroksen. Jokainen aalto kasvaa sitä voimakkaammaksi, mitä pidemmälle pääset. Lisää puolustusyksiköitä ja päivitä nykyisiä, jotta pysyt ilmapallojen määrän perässä. Paras päivitys on superapina. Se ampuu tikkoja uskomattoman nopeasti ja sitä voi päivittää ampumaan lasersäteitä!

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Kokeile muita tornipuolustuspelejä jotka ovat saatavilla CrazyGamesissa. Endless Siege ja Tower Switch ovat kaksi koukuttavaa nimikettä tässä genressä. Jos etsit joitakin retro-verkkoklassikoita, voit myös selata Flash-pelit -kokoelmaa.

Alusta

Web-selain

Kontrollit

Käytä hiirtä pelaamiseen.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos