Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papa's Wingeria

Luokitus:
8,8
(34 288 ääniä)
Julkaistu:
toukokuu 2021
Teknologia:
Flash (emulated)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Papa's Wingeria on rento ravintolapeli, jossa valmistat herkullisia siipiä asiakkaille. Opettele tarjoilemaan täydellinen lautasellinen siipiä ja osta päivityksiä asiakaskokemuksen parantamiseksi. Papa's Wingeriassa päivät käyvät vain kiireisemmiksi, joten toimi nopeasti, jotta saat kaikki tilaukset toimitettua ajallaan!

Pelaaminen

Hyväksy paikkasi nokkimisjärjestyksessä

Ota... nämä rikkinäiset siivet... ja heitä ne paistimeen. Meillä on asiakkaita palveltavana. Papa Louie on huijannut sinut töihin yhteen ravintolaansa. Olet nyt sopimuksen mukaan velvollinen paistamaan maukkaita siipiä Papa's Wingerialle. Hän antaa sinulle perustaidot, ja sinä etenet siitä eteenpäin.

Lisää maukas määrä kastiketta

Paista pyydetty määrä siipiä, kunnes ne saavuttavat linjan. Aseta siivet siipikehrääjä 3000:een ja täytä pyydetty kastike. Wingerian asiakkaat rakastavat erilaisia kastikkeita, joten on tärkeää ajoittaa kastikkeen annostelu ja siipien vatkaaminen tarkasti. Mikään ei ole pahempaa kuin liian vähäinen kastike.

Levitä siipesi

Viimeinen vaihe. Levitä siivet siististi lautaselle ja lisää kaikki tarvittavat lisukkeet! Jotkut asiakkaat haluavat uskotella itselleen, että muutama selleritikku tekee siitä terveellisen aterian. Tarjoile se kokin suukon kanssa, mutta ei kirjaimellisesti. Siitä saatat joutua vaikeuksiin.

Rentoudu kanakaupassa vietetyn päivän jälkeen

Jokaisen työvuoron jälkeen saat 3 lippua, joilla voit pelata jotakin erilaisista minipeleistä. Voit ampua maalitauluja, pyydystää hampurilaisia tai pelata mitä tahansa muuta minipeliä. Jos onnistut haasteessa, sinut palkitaan jollakin pelissä auttavalla esineellä. Voit myös käyttää vinkkisi ostaaksesi uusia esineitä ravintolaan.

Wingeriasta Bling-eriaan

Koriste-esineet, kuten pöydät ja julisteet, auttavat parantamaan asiakkaiden odotusaikaa, kun taas laitteiden päivitykset voivat helpottaa ja nopeuttaa ruoanvalmistusta. Lopulta myymälätila varustetaan kokonaan uusilla huonekaluilla, lattialla, seinillä - kaikilla kelloilla ja pilleillä. Sinun on kuitenkin ansaittava ne ensin!

Ominaisuudet

  • Valitse hahmo tai rakenna oma
  • Paista siipi√§ ja tarjoile ne mallikkaasti.
  • Pelaa hauskoja minipelej√§ avataksesi esineit√§ rankan ty√∂p√§iv√§n j√§lkeen.
  • P√§ivit√§ Papa's Wingeriaa kaikilla hienoimmilla kalusteilla

Julkaisupäivä

  • Kes√§kuu 2012 (Flash)
  • Elokuu 2014 (iOS)
  • Helmikuu 2019 (Android)

Kehittäjä

Flipline Studios teki Papa's Wingerian. Meillä on paljon muitakin heidän Papa's-pelejään kokoelmissamme. Muita suosittuja ovat Papa's Cheeseria ja Papa's Freezeria.

Alusta

  • Verkkoselain (tietokone ja mobiili)
  • Android
  • iOS

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta siipien paistamiseen.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos