Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Papa's Donuteria

Luokitus:
8,8
(53 397 ääniä)
Julkaistu:
kesäkuu 2014
Teknologia:
Flash (emulated)
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Papa's Donuteria on rento ravintolapeli, jossa valmistat herkullisia donitseja asiakkaille. Opettele, miten taikina kaulitaan ja leikataan, paistetaan ja tarjoillaan donitsit erilaisilla makeilla ja maukkailla lisukkeilla. Päivät vain käyvät kiireisemmiksi, joten opettele työskentelemään nopeasti laadusta tinkimättä!

Pelaaminen

Leikkaa ja kauli taikina

Papa Louie on suhtautunut myötätuntoisesti sinuun, köyhään poikaan/tyttöön, joka etsii ensimmäistä työpaikkaansa, ja antanut sinulle mahdollisuuden Donuteriaansa. Hän opettaa sinulle donitsien luomisen perusteet, alkaen taikinan kaulimisesta ja viipaloimisesta siisteiksi ympyröiksi. Paista tarvittava määrä donitseja, kunnes ne saavuttavat ensimmäisen viivan, ja käännä ne sitten ja paista ne toiselta puolelta, kunnes ne ovat valmiita.

Päällystä ja lisää täytteet

Seuraava vaihe donitsien luomisessa on päällystäminen. Upota donitsit erilaisiin kuorrutteisiin ja sokerikuorrutteisiin ensimmäisen herkullisuuskerroksen lisäämiseksi ja pumppaa täytettä niihin donitseihin, joihin asiakas on sitä pyytänyt.

Sen jälkeen on vuorossa täytteet! Täältä löydät kaikki täytteet, jotka määrittelevät Papa's Donutsin parhaaksi, mitä rahalla saa. Ole mahdollisimman tarkka, jotta asiakkaat olisivat mahdollisimman tyytyväisiä!

Nauti rauhallisista tunneista

Jokaisen päivävuoron jälkeen saat 3 mahdollisuutta pelata yhtä erilaisista minipeleistä. Voit pelata Papa's Raceriaa tai mitä tahansa muuta hauskaa pikkupeliä. Jos onnistut haasteessa, sinut palkitaan jollakin pelissä auttavalla esineellä. Voit myös käyttää vinkkisi ostaaksesi uusia esineitä ravintolaan.

Kunnosta donitsikauppa

Koriste-esineet, kuten pöydät ja julisteet, auttavat parantamaan asiakkaiden odotusaikaa, kun taas laitteiden päivitykset voivat helpottaa ja nopeuttaa ruoanvalmistusprosessia. Lopulta myymälä on täysin varusteltu uusilla huonekaluilla, lattialla, seinillä - kaikilla kelloilla ja pilleillä. Sinun on kuitenkin ansaittava ne ensin!

Ominaisuudet

  • Valitse hahmo tai rakenna oma
  • Tee erilaisia donitseja tyhj√§st√§!
  • Nauti erilaisten minipelien pelaamisesta ty√∂vuoron j√§lkeen
  • P√§ivit√§ Papa's Donuteria hienoimmilla kalusteilla.

Julkaisupäivä

  • Kes√§kuu 2014 (Flash)
  • Kes√§kuu 2019 (Android & iOS)

Kehittäjä

Flipline Studios kehitti Papa's Donuterian. Heillä on monia muita Papa's-pelejä, joita voit pelata ilmaiseksi. Kaksi muuta suosittua vaihtoehtoa ovat Papa's Wingeria ja Papa's Hotdoggeria.

Alusta

  • Verkkoselain (tietokone ja mobiili)
  • Android
  • iOS

Kontrollit

Käytä hiiren vasenta painiketta donitsin valmistamiseen.

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos