Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Bowman

Luokitus:
8,4
(8 234 ääniä)
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Bowman on jousiammuntapeli, jossa sinä ja vastustaja ammutte toisianne. Voitat, kun olet osunut vastustajaan kuolettavasti. Siihen voi kulua muutama nuoli. Bowmania voi pelata tietokonetta vastaan tai paikallisen moninpelin kautta.

Kuinka pelata Bowmania

Osuaksesi vastustajaan sinun täytyy harkita tarkasti nuolesi lentorataa. Säädä ampumiskulmaa ja voimaa, joilla ammuksesi lentävät, löytääksesi oikean kohdan. Sinulla on rajattomasti nuolia, mutta varmista, että saat ne ennen kuin vastustaja osuu sinuun!

Asetukset

Oletustilassa eliminointi vaatii kaksi osumaa sydämeen. Voit säätää pelaajien elinvoimaa asetuksista tehdäksesi heistä vahvempia tai heikompia. Lisäksi on muutamia muita asetuksia, joiden avulla voit tehdä pelistä vaikeamman (tai helpomman).

Pelitilat

Bowmanissa on yksinpeli- ja moninpelitilat. Yksinpelissä pelaat tekoälyä vastaan. Moninpelissä voit taistella jousiammuntakamppailuja ystävän kanssa tai ampua itseäsi vastaan.

Jos tarvitset tähtäyksen hienosäätöä, siirry harjoittelutilaan ja ammu kohteeseen, kunnes olet valmis.

Samankaltaiset pelit

Jousiammunta on tehokas tapa eliminoida vihollisia etäältä. Halusitpa sitten herätellä henkiin aikakauden, jolloin nuolet lensivät vihollisiasi kohti, tai yksinkertaisesti harjoitella tähtäystä, voit tutustua jousiammuntapeleihimme saadaksesi lisää vaihtoehtoja. Suosituimpia jousiammuntapelejä ovat:

Julkaisupäivä

Bowman alkoi saavuttaa suosiota vuonna 2004.

Alusta

Verkkoselain.

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos