Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Soccer Random

Luokitus:
9,0
(245 352 ääniä)
Kehittäjä:
RHM Interactive
Julkaistu:
kesäkuu 2020
Viimeksi päivitetty:
huhtikuu 2023
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Luokitus:

Soccer Random on kahden pelaajan pikselitaiteellinen jalkapallopeli, jossa on rajalliset ohjausmahdollisuudet mutta rajaton satunnaisuus. Pelaajat pomppivat ja potkivat kentällä yhdellä napsautuksella ja yrittävät tehdä maalin rajoitetulla liikkeellä. Voit valita joko yhden pelaajan pelin tietokonetta vastaan tai kahden pelaajan pelin ystävääsi vastaan.

Miten pelata Soccer Randomia

Pelin säännöt ja ohjaus ovat hyvin yksinkertaisia. Soccer Randomissa ei ole strategiaa; sinun tarvitsee vain napsauttaa nopeammin kuin vastustajasi saadaksesi maalin.

Käytä ylöspäin nuolta tai vasenta napsautusta tehdäksesi liikkeesi. Kummassakin joukkueessa on kaksi pelaajaa, ja he liikkuvat samanaikaisesti. Jokainen napsautus ohjaa molempia hahmoja joukkueessasi, mutta ei aina, kuten haluaisit. Voit myös pitää potkua ilmassa painamalla toimintopainiketta ja pitämällä sitä pohjassa. Tämä voi olla hyödyllistä, kun satunnainen potku tai tekemättä jättäminen voisi vahingoittaa sinua. Vaikka joskus ei tekeminen ja vain paikoillaan seisominen voivat todella tuoda voittomaalin.

Jokaisen maalin jälkeen Soccer Random vie sinut uuteen paikkaan eri hahmojen kanssa. Voittaaksesi pelin joukkueen on saavutettava 5 voittoa ennen toista joukkuetta!

Voit pelata Soccer Randomia yksin tai yhdessä ystävän kanssa. Kahden pelaajan peli tuo enemmän toimintaa kentälle, joten kokeile molempia ja näe kumpi on hauskempaa.

Mikä on niin satunnaista Soccer Randomissa?

Pelin säännöt ovat selkeät - laita pallo maaliin tehdäksesi maalin. Kaikki muu on melko... satunnaista. Pelaat erilaisilla maisemilla, kuten rannalla, kaupunkimaisemassa, lumikentällä, yöllä tai kirkkaassa päivänvalossa - mitä vain. Maisemat ovat satunnaisia. Uniikit asut vaihtelevat myös. Voi olla, että sinulla on päälläsi valkoista, sinistä tai punaista. Saatat myös pelata lumessa pelkissä alusvaatteissa tai ehkä uimapuvuissa. On vaikea sanoa. Se on satunnaista. Pallokin vaihtuu. Toisinaan pelaat klassisella jalkapallolla, toisinaan amerikkalaisella jalkapallolla, tennispalloilla tai jopa rantapallolla. Jopa pelaajat vaihtuvat jokaisen ottelun mukana. Se on satunnaista.

Vinkkejä

Vaikka liikkeet ovat rajalliset, sinun kannattaa olla reaktiivinen, sillä pallo voi helposti mennä pelaajiesi pään ylä- tai alapuolelta. Pidä silmällä molempia pelaajia, joita ohjaat. Toinen on hyökkääjä ja toinen maalivahti. Yhdellä napsautuksella ohjaat molempia ja pelaajiesi liikkeet eivät aina ole synkronissa, joten päätä, kenen pelaajan liike on tärkeämpi vastustajan liikkeisiin perustuen.

Lisää samanlaisia pelejä

Jos nautit Soccer Randomista, tarkista myös muita kahden pelaajan pelejä ja pelaa ystäväsi kanssa mahtavia ilmaispelejä kuten Basket Random ja Backyard Baseball.

Ominaisuudet

  • Pelaa eri kentill√§
  • Uniikit hahmot ja maisemat
  • Rajoitetut ohjaimet ja hassu fysiikka
  • Pelaa yksin tai yst√§v√§n kanssa

Julkaisupäivä

  • Helmikuu 2020 (HTML5)
  • Maaliskuu 2020 (Android)

Kehittäjä

Soccer Randomin on luonut RHM Interactive.

Alustat

  • Verkkoselain (tietokone ja mobiili)
  • Android
  • iOS

Viimeksi päivitetty

06. huhtik. 2023

Pelivideo

Mainos

Lisää pelejä tässä sarjassa

Google Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos