Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Age Of War

Luokitus:
9,4
(141 590 ääniä)
Julkaistu:
maaliskuu 2018
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Age of War on eeppinen asemapuolustus-strategiapeli jossa käydään jatkuvaa sotaa. Jatka joukkojen luomista suojellaksesi tukikohtaasi ja tuhotaksesi vihollisen. Kun ansaitset tarpeeksi XP:tä, sivilisaatiosi kehittyy aikojen saatossa ja tarjoaa uusia teknologioita, joita voit hyödyntää taistelussa.

Taistelu kautta aikojen

Aloitat yksinkertaisista ajoista. Luolamiehet keppien ja kivikatapultin kanssa. Jokainen aikakausi tuo mukanaan täysin uusia yksiköitä ja aseita, aina dinosauruksilla ratsastavista luolamiehistä tulevaisuuden aikakauden futuristisiin leijupanssarivaunuihin.

Pysyäksesi mukana pelissä sinun on luotava tarpeeksi yksiköitä ja torneja pitämään vastustajan painetta loitolla ja samalla kehitettävä tarpeeksi voimaa, jotta voit saavuttaa vastustajan tukikohdan. Puolustaaksesi päämajaasi voit pystyttää torneja ja kehittää lisää paikkoja lisää puolustusaseita varten.

Sinulla on myös erikoishyökkäys. Tykistöiskut ja jumalten kivisade, vain kaksi mainitakseni. Erikoishyökkäyksiä käytetään ihanteellisesti silloin, kun olet pulassa ja sinua kohti etenee paljon vihollisyksiköitä.

Viisi aikakautta

Age of Warissa on viisi kehitysvaihetta. Voit siirtyä uuteen aikakauteen, kun olet ansainnut tarpeeksi kokemuspisteitä tappamalla vihollisjoukkoja! Viisi aikakautta ovat:

  • Kivikausi
  • Linnakausi
  • Renessanssin aika
  • Nykyaika
  • Tuleva aika

Sodan aikakauden perintö

Age of War julkaistiin alun perin Flash-pelinä Louissin toimesta vuonna 2007. Se oli yksi ensimmäisistä asemapuolustuspeleistä ja auttoi popularisoimaan lajityyppiä. Peli on varmasti kestänyt ajan hammasta; se on edelleen erittäin suosittu. Nykyään voit pelata Age of Waria HTML5:ssä ilmaiseksi!

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Asemapuolustuspelit olivat pelaajien suosikkeja verkkopelaamisen alkuaikoina. Selaa puolustuspelit-kokoelmaa löytääksesi lisää. Saatat pitää MStorm The House 3:sta, joka on samanlainen peli, jossa puolustat taloasi keppimiesten armeijaa vastaan.

Julkaisupäivä

Lokakuu 2007, päivitetty 2017

Kehittäjä

Age of War-pelin on julkaissut Louissi.

Kontrollit

Hiiren vasen painike joukkojen asettamiseen.

UKK

Tarvitsenko Flashia Age of Warin pelaamiseen?

Tämä on HTML5-versio, joten Flashia ei tarvita pelaamiseen.

Voinko pelata Age of Waria mobiilissa?

Kyllä, voit pelata Age of Waria mobiililaitteellasi CrazyGamesissa.

Voinko ladata Age of Warin?

Voit lisätä Age of Warin sovelluksena mobiili- tai tietokonelaitteisiin, kuten kaikki muutkin pelimme.

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos