Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Bloxorz

Luokitus:
8,4
(16 876 ääniä)
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop-only)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Bloxorz on kiperä pulmapeli, joka testaa loogisia taitojasi ja raakaa aivotehoasi. Tavoitteena on saada palikka neliön muotoiseen reikään ja välttää putoamista reunalta. Laita aivosi koetukselle ja katso, kuinka pitkälle pääset!

Bloxorzin pelaaminen

Käytä nuolinäppäimiä siirtääksesi palikkaa oikein tason läpi ja reikään. Tavoite kuulostaa yksinkertaiselta, mutta Bloxorz on haastava aivopeli, joka muuttuu yhä hankalammaksi ja vaikeammaksi, kun etenet. Pelissä on yhteensä 33 tasoa.

Kun tasot vaikeutuvat, uusia palapelin palasia lisätään vaikeuden lisäämiseksi. Mukana on kytkimiä, erikoislaattoja, useita palikoita ja erilaisia tapoja, joilla niitä käytetään lisäämään palapelin monimutkaisuutta.

Mitä eri kytkimet ja laatat ovat?

Bloxorzissa on 3 erilaista kytkintä. On ympyräkytkin, joka toimii, kun laskeudut sen päälle millä tahansa tavalla, tätä kutsutaan myös "pehmeäksi" kytkimeksi. X:n muotoiset kytkimet vaativat, että laskeudut pystyssä jotta ne aktivoituvat. Kolmas kytkintyyppi näyttää sulkeilta () ja teleporttaa lohkosi eri paikkoihin ja jakaa sen samalla kahdeksi pienemmäksi lohkoksi.

On myös oransseja laattoja, jotka ovat tavallisia laattoja herkempiä. Ne putoavat, jos yrität nousta pystysuoraan niiden päälle.

Haluatko toisen loogisen haasteen?

Sen lisäksi, että se on hankala aivopeli, Bloxorz on vanhan koulukunnan klassikko, joka on peräisin Flash-pelaamisen aikakaudelta, joka on rakkaudella kunnostettu Ruffle-emulaation avulla. Jos etsit uutta haastetta, tutustu vaikkapa peleihin Cups - Water Sort Puzzle ja Math Push.

Bloxorz vinkkejä

  • Kunkin tason oikeassa yl√§kulmassa on salasana. Voit k√§ytt√§√§ sit√§ p√§√§st√§ksesi takaisin kyseiselle tasolle.
  • Pienet palikat toimivat vain ympyr√§kytkimess√§, eiv√§tk√§ ne ole tarpeeksi painavia muiden kytkimien aktivoimiseksi.
  • Kytkimi√§ k√§ytet√§√§n monenlaisten toimintojen suorittamiseen, joten tarkkaile niit√§ huolellisesti.
  • Jos haluat ratkaisun jokaiseen tasoon, l√∂yd√§t sen t√§ll√§ sivulla olevasta videosta!

Kehittäjä

Bloxorzin on luonut Damien Clarke DX Interactive -yrityksestä.

Kontrollit

Nuolinäppäimet palikan siirtelyyn.

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos