Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Happy Wheels

Luokitus:
8,9
(87 155 ääniä)
Julkaistu:
kesäkuu 2022
Teknologia:
Flash (emulated)
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(iOS)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Happy Wheels on sivuttain rullaava ragdoll-fysiikkapeli. Navigoi läpi tasojen käyttäen yhtä useista ainutlaatuisista hahmoista ilman että repeäisit palasiksi. Kuulostaako helppolta? Ajattele uudelleen. Happy Wheels oli yksi ensimmäisistä selainpeleistä, joka käytti hullua ragdoll-fysiikkaa pelin keskeisenä elementtinä.

Happy Wheels

Happy Wheels räjäytti vuonna 2010 selainpelimaailman villillä pelimekaniikallaan, outoilla hahmoillaan ja monimutkaisilla pelaajien luomilla tasoillaan. Peli on edelleen saatavilla alkuperäisessä muodossaan, joten voit tutustua pelaajien luomiin nerokkaisiin tasoihin ja kokeilla erilaisia hahmoja pelissä.

Tasot

Happy Wheelsissa voit pelata läpi erilaisia alkuperäisiä ja pelaajien luomia tasoja. Valikoimasta löytyy lukematon määrä vaihtoehtoja, joista toiset ovat helpompia tietyillä hahmoilla pelatessa. Tasosta riippuen voit esimerkiksi ajaa pyörätuolilla jonkun vatsan läpi tai rynniä vihaisen kissan selässä metsän läpi.

Jokaisen tason tavoitteet vaihtelevat, oli kyse sitten päätepisteen saavuttamisesta tai kaikkien symbolien keräämisestä. Jotkut tasot ovat täysin tavoitteettomia. Voit myös suunnitella omia ratojasi ja jakaa ne testattavaksi muulle maailmalle.

Hahmot

Alkuperäiset 4

Happy Wheelsin hahmot poikkeavat paljon perinteisistä tasohyppelypeleissä nähtävistä hahmoista. Sen sijaan, että sinulla olisi supervoimia, olet aika normaali tyyppi. Ensimmäinen hahmo on Wheelchair Guy, hieman rähjäisen näköinen vanhempi mies suihkukäyttöisessä pyörätuolissa. Voit kuvitella, että suihkukäyttöinen pyörätuoli on melko vaikea hallita aiheuttamatta vakavia vammoja.

Toinen hahmo, Segway Guy, on hieman helpommin hallittavissa, ja se on suosittu valinta kokeneiden Happy Wheels -pelaajien keskuudessa. Kahden muun alkuperäisen pelihahmon nimet ovat Irresponsible Dad (vastuullisesti lapsi mukanaan takapenkillä) ja Effective Shopper, joka kulkee rollaattorilla.

Jokaisella Happy Wheelsin hahmolla on oma ainutlaatuinen kykynsä. Segway Guy voi hypätä ja Wheelchair Guy voi käyttää suihkupolttoainettaan päästäkseen liikkumaan nopeammin. Tutustu tarkemmin Happy Wheelsin hahmojen kykyihin.

Uudemmat hahmot

Happy Wheelsin tarjoillessa loputonta veristä viihdettä pelimaailmalle, julkaistiin useita uusia hahmoja. Niiden joukossa ovat kekseliäästi nimetyt Moped Couple, Lawnmower Man, Explorer Guy, Santa Claus, Pogo Stick Man, Irresponsible Mom ja Helicopter Man.

Samankaltaiset pelit

Onko mitään peliä, jonka kaltaista Happy Wheels? No, pelin julkaisemisen jälkeen on ilmestynyt runsaasti pelejä, joissa on hullua ragdoll-fysiikkaa ja monimutkaisia mekaniikkoja. Yksi tällainen haastava peli on Short Life 2, julma ja verinen peli, jossa hallitset ragdoll-miestä kömpelösti kuin nukentaiteilija läpi erilaisten tappavien esteiden. Jos kaipaat perinteisempää tasohyppelypeliä ilman villiä fysiikkaa, kokeile OvO:ta.

Katso myös ragdoll-pelejä ja verisiä pelejä lisää samankaltaisia otsikoita varten!

Ominaisuudet

  • Lukemattomia k√§ytt√§jien luomia tasoja pelattavaksi
  • Hauskoja tapoja kohdata kohtalosi
  • Erilaisia hahmoja, joilla on erilaisia etuja
  • Suunnittele ja rakenna omia tasoja

Alustat

Tämä peli on pelattavissa verkossa selaimessa ja saatavana myös iOS- ja Android-sovelluksina.

Alkuperäinen julkaisupäivä

Kesäkuu 2010

Kehittäjä

Tämän pelin on kehittänyt Total Jerkface / Fancy Force LLC. Pelin suunnittelija on Jim Bonacci.

Pelivideo

Mainos
Apple Store Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos