Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Magic Towers Solitaire

Luokitus:
8,5
(5 270 ääniä)
Kehittäjä:
Solitaire Paradise
Julkaistu:
kesäkuu 2020
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Luokitus:

Magic Towers Solitaire on ilmainen pasianssipeli, jossa on keskiaikainen teema. Siirrä kaikki kortit kolmesta huipusta takaisin pinoon. Poista kaikki kortit siirtyäksesi seuraavalle kierrokselle!

Miten pelata

Poista kortit pöydältä

Magic Towers Solitaire on ainutlaatuinen pasianssipeli, jota kutsutaan myös nimillä Three Towers Solitaire ja Tri-Peaks Solitaire. Tavoitteesi on siirtää kaikki kortit kolmesta huipusta takaisin pinoon ja suorittaa mahdollisimman monta kierrosta. Peli päättyy, kun sinulla ei ole enää siirtoja jäljellä.

Aseta kortit järjestykseen

Siirrä seuraava kortti järjestelmän mukaisesti pinoon nousevassa tai laskevassa järjestyksessä. Kortti voi olla miltä tahansa maalta, kunhan se on seuraavan kortin järjestyksessä, esim. 4-5-6 tai 6-5-4. Voit siirtyä järjestyksessä ylös ja alas niin paljon kuin haluat, esim. 4-5-6-5-6-5-4.

Jos mikään käytettävissä olevista korteista ei täytä näitä kriteerejä, voit ottaa toisen kortin kuvapuoli alaspäin olevasta korttipakasta. Käytettävissäsi on myös jokerikortti, jota voit käyttää milloin tahansa.

Lisää samankaltaisia pelejä

CrazyGames-sivustolla on paljon muita ilmaisia pasianssipelejä pelattavissa. Jos kaipaat hyvää suositusta, kokeile Classic Solitairea. Jos haluat pelata toisenlaista suosittua korttipeliä, tutustu Uno Onlineen.

Kehittäjä

Magic Towers Solitaire on kehittänyt Solitaire Paradise.

Alustat

  • Web-selain (ty√∂p√∂yt√§ ja mobiili)
  • Android
  • iOS

Pelivideo

Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos