Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Duck Life

Luokitus:
9,3
(19 641 ääniä)
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(iOS)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Duck Life on Duck Life -sarjan ensimmäinen peli. Tornado on iskenyt maatilallesi ja tuhonnut kaiken. Jäljellä on vain yksi ankanmuna. Kouluta tämä ankanpoikanen huippu-urheilijakuntoon, jotta voit ansaita rahaa maatilan jälleenrakentamiseen.

Kuinka pelata

Treenaa

Kouluta ankkaasi pelaamalla erilaisia minipelejä, jotka parantavat juoksu-, uinti- ja lentokykyjäsi. Ankka vahvistuu ja nopeutuu, mitä enemmän harjoittelet. Kouluttaessasi löydät myös kolikoita. Yritä kerätä mahdollisimman monta!

Ravitse

Ravinto on olennaisen tärkeää urheilija-ankalle. Voit ostaa sinisiä siemeniä, jotka antavat valtavan energiannousun ja on 100-prosenttisesti ankkojen olympiakomitean hyväksymä. Yleisruokintaan on myös tavallisia jyviä. Ruoki ankkaasi näillä siemenillä lisätäksesi energiapisteitäsi ennen kuin osallistut kilpailuihin.

Kilpaile

Kun olet sitä mieltä, että ankka on valmis todelliseen kilpailuun, voit osallistua erilaisiin kilpailuihin ansaitaksesi rahaa. Täällä voit istua ja katsella ankkasi menoa! Kilpailuista saat runsaasti kolikoita ja voit avata uusia esineitä kaupasta.

Lisää tämän kaltaisia pelejä

Tutustu Duck Life -sarjan seuraavaan peliin, Duck Life 2. Saatat myös nauttia muista juoksupeleistä kuten Short Life ja Bus and Subway Runner.

Ominaisuudet

  • Erilaisia hauskoja minipelej√§ pelattavaksi
  • Herkullisia siemeni√§, jotka antavat energiaa
  • Koristele ankkaasi erilaisilla esteettisill√§ hienos√§√§d√∂ill√§.
  • Kilpaile kilpailuissa ansaitaksesi kolikoita

Kehittäjä

Duck Life on brittiläisen indie-studio Wix Gamesin peli.

Juoksukontrollit

Käytä ylänuolinäppäintä hyppäämiseen.

Lentokontrollit

Käytä vasenta ja oikeaa nuolinäppäintä liikkuaksesi ylös ja alas

Uintikontrollit

Käytä ylänuolinäppäintä ja alanuolinäppäintä sukeltaaksesi. Paina vasenta tai oikeaa nuolinäppäintä liikkuaksesi vasemmalle ja oikealle.

Pelivideo

Mainos
Apple Store Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos