Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Duck Life 4

Luokitus:
8,5
(40 075 ääniä)
Julkaistu:
lokakuu 2017
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Duck Life 4 on ankkakilpailupeli, joka sijoittuu geneettisesti muunnettujen ankkojen kiellon jälkeiseen aikaan. Vuosi on kulunut siitä, kun geenimuunnellut ankat kiellettiin, ja nyt on sinun tehtäväsi voittaa maailmanmestari. Kouluta ankkajoukkueesi kilpailemaan kuudessa uudessa maailmanlaajuisessa sijainnissa.

Mitä uutta

Geenimuunnellut ankat on nyt kielletty, mutta yksi kilpailija hallitsee. Frank Tuli-ankka. On sinun tehtäväsi päihittää hänet, kun pääset viimeiseen vaiheeseen, joka sijoittuu sopivasti tuliseen tulivuoren kraatteriin.

Ankkajoukkueet

Duck Life 4:ssä on enemmän etenemisen tuntua kuin aiemmissa peleissä. Valittavanasi on nyt laaja valikoima ankkoja, joilla on erilaisia värikkäitä ulkonäköjä. Kun olet valinnut ensimmäisen ankkasi, voit ostaa lisää ankkoja kaupasta laajentaaksesi joukkuettasi. Rakenna jokaiselle ankalle omat ainutlaatuiset vahvuutensa ja hyödynnä niitä eduksesi.

Lisää vapautta

Tällä kertaa päävalikko sijoittuu pienelle maalaistilalle nimeltä Grassland, jossa paikalliset ankat tarjoavat kilpailuja ja harjoituksia. Suorita paikallisten haasteet ja ansaitse kutsu päätapahtumaan.

Uudet vaiheet

Duck Life 4:n tasot sisältävät omat visuaaliset ja musiikilliset tyylinsä. Harjoittelutasot tarjoavat myös uusia kuvioita ja haasteita verrattuna aikaisempiin Duck Life -peleihin. Duck Life 4:ssä on kuusi päävaihetta:

  • Grassland
  • Swamp
  • Glacier
  • Mountains
  • City
  • Volcano

Kuinka pelata

Perusteet

Pelataksesi Duck Life 4:ää aloitat kouluttamalla ankkasi perustaitoja. Näihin taitoihin kuuluu juokseminen, lentäminen, kiipeäminen ja uiminen. Parantaaksesi näitä taitoja sinun tulee osallistua kilpailuihin ja voittaa turnauksia, joten on tärkeää kehittää taitoja ensin. Kun olet valmis kilpailemaan, rentoudu ja katso miten ankka suoriutuu!

Edistyminen

On tärkeää harjoitella ankkaa ansaitaksesi valuuttaa, sillä valuutta mahdollistaa edistymisen. Kerää kolikoita harjoitellessasi ja osta ankoille ruokaa lisätäksesi niiden energiatasoa. Duck Life 4 sisältää myös kosmeettisen kaupan, josta voit ostaa hattuja ja ankanmunia hautoaksesi lisää ankkoja joukkueeseesi!

Lisää pelejä

Jos nautit ankkaurheilijan roolista, Duck Life -sarjassa on lisää pelejä. Seuraavat pelit kannattaa tarkistaa: Duck Life: Space ja Duck Life: Battle. Tutustu myös muihin juoksupeleihimme, joita tarjoamme.

Kehittäjä

Duck Life 4:n on kehittänyt Wix Games.

Alustat

Tämä peli on saatavilla verkkoselaimessa, Android-sovelluksena ja iOS-sovelluksena.
Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos