Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Duck Life 3

Luokitus:
9,2
(26 515 ääniä)
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Duck Life 3 on ankka-ajopeli, jossa esiintyy geneettisesti muunneltuja ankkoja, jotka kehittyvät pelatessasi. Valitse neljästä ankkarodusta ja kehity suorittaessasi jokaisen liigan. Kuten edellisessä pelissä, harjoittelu on olennaista tasonnousun ja taitojesi parantamisen kannalta.

Uutta

Evoluutio

Duck Life 3 parantaa Duck Life 2:ta esittelemällä neljä perusankkaa, joilla on erilaiset tilastot ja jotka kehittyvät liigan suorittamisen yhteydessä. Jokainen liiga tarjoaa täysin erilaisen ulkoasun ja uuden valikoiman harjoittelutiloja.

Liigat

Pelissä on kolme liigaa, jotka sijoittuvat eri paikkoihin kuin ensimmäisessä pelissä. Jokainen liiga koostuu karsinnoista ja finaaleista. Amatööriliigassa kilpailut käydään maatilalla, joka todennäköisesti on se paikka, jossa maanviljelijä keksi geneettisesti muunnellut ankat.

Edistyneiden liiga sijoittuu Lontooseen, kun taas ammattilaisten liigassa kilpaillaan pääsiäissaarella. Treenaustasot vaikeutuvat liigojen edetessä.

Pelin pelaaminen

Perusteet

Aloita Duck Life 3 pelaamalla harjoitusankkasi keskeisiä taitoja. Näitä taitoja ovat juokseminen, lentäminen, kiipeäminen ja uiminen. On tärkeää harjoitella taitoja ennen kilpailuun osallistumista, sillä ne ovat oleellinen osa peliä. Kun olet valmis kilpailemaan, voit vain istua alas ja katsoa, miten ankka suoriutuu!

Edistyminen

Harjoittelu on myös oleellista valuutan ansaitsemisen kannalta, ja valuutalla voit edetä pelissä. Nappaa niin monta kolikkoa kuin pystyt treenatessa ja osta ankkojen ruokaa lisätäksesi niiden energiatasoa.

Lisää pelejä

Jos nautit ankkaurheilijan roolista, Duck Life -sarjassa on lisää pelejä. Tutustu seuraavaksi peleihin Duck Life 4 ja Duck Life: Space. Tutustu myös juoksupeleihin samankaltaisia pelejä kuin Duck Life -sarjassa.

Kehittäjä

Duck Life 3:n on kehittänyt Wix Games.

Julkaisupäivä

  • Alkuper√§inen julkaisup√§iv√§: toukokuu 2011
  • P√§ivitys: lokakuu 2017

Jatko-osat

Duck Life 3:n jatko-osana on upea Duck Life 4. Myöhemmin Wix Games julkaisi myös Duck Life Space-pelin, joka ilmestyi paljon alkuperäisen Duck Life -pelisarjan jälkeen.
Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos