Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Duck Life 2

Luokitus:
9,1
(12 178 ääniä)
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Duck Life 2 on ankka-ajopeli, jossa on erilaisia harjoittelutasoja, joiden avulla voit parantaa urheilullisia kykyjäsi. Kun olet harjoitellut tarpeeksi, osallistut ankka-"quadrathloniin", jossa sinun on testattava juoksu-, kiipeily-, uinti- ja lentotaitojasi. Se on vain yksi päivä ankan elämässä!

Kuinka pelata

Perusteet

Duck Life 2 -pelissä aloitat harjoittelemalla ankkasi tärkeimpiä taitoja: juoksemista, lentämistä, kiipeilyä ja uintia. Jos osallistut kilpailuun ennen harjoittelua, häviät. Onnistunut ankka on aina ensimmäisenä kilpailussa, ja sen sinun on tehtävä, jotta voit avata seuraavan tason.

Tasot

Puheen ollen tasoista, sinun pitää kiertää viisi maata ankan olympiaurheilijana. Tässä on ne maat, joilla vierailet järjestyksessä:

  1. Skotlanti
  2. Englanti
  3. Egypti
  4. Havaiji
  5. Japani

Edistyminen

Pelin keskeinen osa on kehittää ankkasi taitoja. Tarvitset valuuttaa tähän tarkoitukseen.

Duck Life 2:ssa ansaitset kolikoita keräämällä niitä harjoittelussa ja voittamalla kilpailuja. Voit käyttää näitä kultaisia kolikoita ostaaksesi ankalle ruokaa, joka lisää energiaasi - se on tärkeä avain kilpailujen voittamiseen.

Kolikoita voi myös käyttää maksimitasorajan päivittämiseen, kun ankkasi on saavuttanut harjoituksissaan äärirajat. Voittojen jälkeen saat myös avattua uusia hattuja ja ihonsävyjä.

Lisää pelejä

Jos nautit ankka-urheilijan roolista, Duck Life -sarjassa on muita pelejä. Seuraavat pelit kannattaa tarkistaa: Duck Life 3 ja Duck Life 4. Tutustu myös muihin juoksupeleihimme, jos etsit samankaltaisia pelejä kuin Duck Life.

Kehittäjä

Wix Games

Alkuperäinen julkaisupäivä

Toukokuu 2011

Päivitys HTML5:een

Lokakuu 2017
Mainos
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos