Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

BlockBuster Puzzle

Luokitus:
8,6
(6 853 ääniä)
Kehittäjä:
Clever Apps
Julkaistu:
toukokuu 2024
Viimeksi päivitetty:
toukokuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alustat:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Luokitus:

BlockBuster Puzzle on Tetris-tyyppinen peli, jossa yhdistät värikkäitä palikoita niin, että ne katoavat peliruudulta. Avaa uusia alueita ja haasteita edetessäsi ja nauti elävästä grafiikasta ja mukaansatempaavasta pelattavuudesta. Todista taitosi todellisena palapelimestarina jokaisella etenemistasolla.

Kuinka pelata BlockBuster Puzzle -peliä

Pelin aikana on muutama opetusohjelma, jotka opastavat sinua kontrolleissa ja strategiassa, mutta tämä ei välttämättä ole tarpeen, sillä peli on melko suoraviivainen. Saat sarjan erilaisia geometrisia muotoja olevia palikoita, jotka on sijoitettu peliruudun sivulle. Klikkaa sitä, jota haluat siirtää, ja siirrä se pelilaudalle.

Kukin geometrinen muoto voi sopia tai olla sopimatta yhteen pääpelilaudalla - tässä kohtaa strateginen silmäsi on paikallaan. Sijoita jokainen geometrinen muoto pelilaudalle niin, että saat yhden täyden rivin aukottomia palikoita. Kun teet näin, koko rivi katoaa.

Eri kierroksilla voit kerätä enemmän pisteitä, sillä joissakin palikoissa on jalokiviä, jotka ovat arvokkaampia. Saatat saada kehotuksen muutamaan siirtoon, kuten laudan tyhjentämiseen tai edellisen siirtosi peruuttamiseen. Tartu ehdotukseen, sillä se yleensä auttaa sinut ulos pulasta.

Julkaisupäivä

  • Helmikuu 2024 (Android)
  • Toukokuu 2024 (HTML5)

Alustat

  • Verkkoselain (ty√∂p√∂yt√§ ja mobiili)
  • Android

Lisää tämän kaltaisia pelejä

BlockBuster Puzzle on yksi niistä mieltäsi raastavista peleistä, joita voit istua tuntikausia pelaamassa. Jos haluat lisää tämän kaltaisia pelejä, selaa puzzle-kategoriaamme tai kokeile samantyyppisiä pelejä, kuten pasianssia ja sanapyyhintää, tai voit siirtyä suoraan perimmäiseen klassikkoon - Tetrikseen.

Viimeksi päivitetty

23. toukok. 2024

Pelivideo

Mainos
Google Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos