Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

The Impossible Quiz

Luokitus:
8,7
(76 562 ääniä)
Julkaistu:
tammikuu 2023
Teknologia:
Flash (emulated)
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)

The Impossible Quiz on online tietokilpailupeli, joka on... Melkein mahdoton. Kysymykset ovat kaikki vaikeita ja vaativat lateraalista ajattelua. Sinun täytyy selvitä läpi 110 kysymystä ja sinulla on vain kolme elämää, joten varmista, että olet valmis ajattelemaan luovasti!

Kuinka pelata

Perusteet

Impossible Quiz ei ole vain absurdeihin kysymyksiin vastaamista. Pelissä on myös loogisia arvoituksia, jotka tuovat sinut pohtimaan ajattelun laatua.

Vastaukset

Jos et saa vastauksia selville ja kaipaat apua, katso meidän läpipelivideomme alta. Useat vastaukset sisältävät myös tikittävän aikapommin, joka tuo vielä enemmän paineita, kun etsit vastausta ponnistellen.

Samankaltaisia pelejä

Katso lisää haastavia kysymyksiä tietokilpailupeleistämmetäältä. Jos pidit The Impossible Quiz -pelissä, saatat haluta todistaa, ettet ole idiootti The Idiot Test-pelissä, joka on toinen hauska klassikko Flässin kultaiselta aikakaudelta.

Kehittäjä

The Impossible Quiz -pelin on luonut Splapp-me-do, luova nero, jota voit seurata Twitterissä.

Julkaistu

The Impossible Quiz julkaistiin alun perin vuonna 2007 Flash-verkkopelinä. Peli julkaistiin sen jälkeen uudelleen HTML5:n avulla vuonna 2019.

Alusta

Verkkoselain (työpöytä ja mobiili)

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos