Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Sandtrix

Luokitus:
9,0
(20 527 ääniä)
Kehittäjä:
Markus
Julkaistu:
kesäkuu 2023
Viimeksi päivitetty:
maaliskuu 2024
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:

Sandtrix on Tetris-peli, jossa on kierre - palat muuttuvat hiekaksi, kun ne koskettavat maata. Tavoitteena on asettaa samanvärisiä palikoita riviin, kunnes ne muodostavat jatkuvan värin vasemmalta oikealle. Kun muodostat vaakasuoran väririvin, pikselit katoavat ja saat pisteitä.

Miten pelata

Pelitilat

Sandtrixissä on kolme pelitilaa nautittavaksi. Ensimmäinen on klassinen loputon tila. Tässä tilassa raivaat hiekkaa loputtomasti, kunnes pelialue täyttyy. Ajan kuluessa nopeus kasvaa. Kun palikat saavuttavat huipun, peli päättyy.

Muut pelitilat noudattavat samoja sääntöjä, mutta niissä on perustavanlaatuisia eroja. Korkean pistemäärän pelitilassa tavoitteena on saada mahdollisimman korkea pistemäärä 3 minuutissa. Muuten säännöt ovat samat. Clear 40 -tilassa tavoitteena on, kuten nimi kertoo, tyhjentää 40 riviä. Tässä tilassa ei ole aikarajaa. Varmista vain, ettet epäonnistu!

Saat yhden pisteen jokaisesta tyhjennetystä pikselistä missä tahansa pelitilassa. Jos tyhjennät rivin uudelleen ennen mittarin loppumista, saat jopa 10x comboja.

Vaikeusaste

Sandtrixissä on kolme vaikeusastetta. Helpolla tasolla sinulla on koko pelitila käytettävissäsi ja nopeus on normaali. Keskivaikea ja vaikea taso lisäävät nopeutta ja rajoittavat pelitilaa. Vaikea taso on erityisen haastava. Suosittelemme aloittamaan ensimmäisestä vaikeustasosta ennen muiden kokeilua.

Tietoja Sandtrix-pelistä

Sandtrix tunnetaan myös nimillä Sandtris, Setris ja Sand Tetris, muiden nimien joukossa. Osittain tämä johtuu siitä, että peli on levinnyt viraaliksi eri nimillä TikTokissa ja muilla sosiaalisilla alustoilla. Saattaa tuntua siltä, että Tetriksen tarkoitus kumoutuu, kun palat muuttuvat hiekaksi, mutta mitä enemmän pelaa, sitä paremmin ymmärtää, miten eri muodot laskeutuvat ja miten jokaisen palan voi hyödyntää tehokkaasti.

Lisää samanlaisia pelejä

Jos pidät uudenlaisista ja jännittävistä pulmista, tutustu kokoelmaamme palapelejä. Tutustu myös runsaasti tarjolla oleviin Tetris-teemaisiin peleihin. Toisena uudenlaisena ja hauskan ratkaisupulmana voit kokeilla myös Tower Swap-peliä.

Julkaisupäivä

Kesäkuu 2023

Kehittäjä

Sandtrixin kehitti Markus.

Alusta

Web-selain (työpöytä ja mobiili)

Viimeksi päivitetty

25. maalisk. 2024

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos