Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Night City Racing

Luokitus:
8,3
(278 185 ääniä)
Kehittäjä:
RHM Interactive
Julkaistu:
tammikuu 2023
Viimeksi päivitetty:
huhtikuu 2023
Teknologia:
HTML5 (Unity WebGL)
Alustat:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Luokitus:

Night City Racing on autolla ajettava peli, jossa on fantastisia kilpailuja, upeita temppuja ja mahtavia superautoja. Osallistu erilaisiin kilpailuihin ja ainutlaatuisiin haasteisiin. Käytä rahaa ostaaaksesi näyttäviä uusia autoja. Näytä ystävillesi, kuka on paras kilpajuoksija kahden pelaajan tilassa, tai aja yksin ja vie pokaali kotiin.

Kuinka pelata

Kilpaile kilpailijoita vastaan

Astu kuljettajan paikalle ja ota mittaa maailman parhaista urheiluautoista. Edetessäsi sinun on suoritettava 16 kilpa-ajohaastetta, joiden vaikeusaste kasvaa. Käy läpi kaikki aina kaupungin katujen hankalista mutkista ilmatilan avoimiin maisemiin näissä jännittävissä kilpailuissa.

Suorita erilaisia haasteita

Tee ylimääräistä rahaa suorittamalla viisi hauskaa haastetta. Kilpaile lentokonetta vastaan ja kisaa ajan kanssa maalilinjalle vaikeasti esteitä täynnä olevilla radoilla. Jos onnistut, raha virtaa tilillesi.

Aja vapaasti

Lähde hulluttelemaan avoimessa maailmassa vapaan ajon pelitilassa. Kerää rahaa tekemällä upeita temppuja ja kiihdytä rajattomasti avoimella areenalla, jossa on ramppeja ja muita temppuja sopivia esineitä.

Osta ja päivitä supervoimallinen auto

Käytä kaikki ansaitsemasi kultakolikot laajentaaksesi supervoimaisten autojen kokoelmaasi. Viritä moottori ja jarrut. Laita päälle näyttävät uudet renkaat. Hemmottele itseäsi kaksivärisellä maalilla. Night City Racing laittaa sinut ratin taakse.

Lisää tämänkaltaisia pelejä

CrazyGamesilla on laaja valikoima auto- ja kilpa-pelejä, joten kun olet päättänyt Night City Racingin, tutustu niihin! Yksi suosittu peli juuri nyt on Mr. Racer. Toinen erinomainen kilpailupeli on Turbo Stars - Rival Racing.

Julkaisupäivä

Tammikuu 2023 (Android ja WebGL)

Kehittäjä

Night City Racingin on kehittänyt RHM Interactive.

Alustat

  • Web-selain
  • Android

Viimeksi päivitetty

06. huhtik. 2023

Pelivideo

Mainos
Google Play Logo
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos