Driftauspelit

Aja mutkien lävitse kuin kuningas näissä koukuttavissa driftauspeleissä! Voit suodattaa näitä pelejä parhaimman, uusimman ja eniten pelattujen mukaan löytääksesi verkosta uusimmat ja parhaimmat driftauspelit.

Driftauksen taito

Drifting on sekä taidetta että urheilua. Drifting popularisoitiin Japanissa jo 1970-luvulla, ja sieltä se levisi edelleen valtavirtaan Initital D -mangasarjan myötä vuonna 1995.

Driftaaminen on myös kilpaurheilua, ja jos olet pelaaja, ei ole parempaa tapaa näyttää taitojasi kuin driftauspeli, jossa mitataan jokaisen driftauksen pituutta. Näin voit helposti mitata taitojasi ystäviäsi vastaan verkossa pelattavissa drifting-peleissä ja paikallisissa sessioissa.

Parhaat Drifting pelit verkossa

Drift Hunters on suosittu ajopeli, jossa voit kiertää mutkia useilla radoilla, kerätä drift-pisteitä ja ostaa uusia autoja. Se on paras selainpohjainen drifting-peli.

Hillitty vaihtoehto Drift Huntersille on Burnout Drift, joka on toinen 3D-peli, jossa driftaat ja liu'ut kulmien ympäri kerätessäsi pisteitä ja saadaksesi uusia ajoneuvoja.

Monissa tämän luokan peleissä mukana on kilpa-ajo sekä liikenteen väistely. RealDrive on mahtava ajopeli, jossa on upea grafiikka, realistiset automallit ja drifting-tila, jossa on erilaisia drifting-haasteita.

Jos haluat rennomman ja arcade-tyylisen drifting-pelin, tutustu peliin Drift Boss. Tässä pelissä sinun täytyy driftailla tiukoissa kulmissa putoamatta alustalta.

Jos haluat pelata lisää drifting-pelejä, voit tutustua Drifted.com.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Driftauspelit ?

 1. Drift Hunters
 2. Derby Crash 4
 3. DashCraft.io
 4. Burnin' Rubber 5 XS
 5. City Car Driving Simulator: Stunt Master
 6. Motor Wars 2
 7. City Classic Car Driving: 131
 8. Car Simulator: Crash City
 9. Car Painting Simulator
 10. RealDrive

Mitkä ovat parhaat Driftauspelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Drift Boss
 2. Drift Team
 3. Russian Car Drift
 4. Drift Rally Champion
 5. Drift Cup Racing

Mitä ovat Driftauspelit?

Driftauspelit ovat ajopelien genre joka keskittyy driftauksen taiteenalaan. Driftaus sisältää kiihdyttämisen ja jarruttamisen yhdistelmän käyttämistä joka mahdollistaa mutkien läpi liukumisen ajoneuvollasi.


Keräsimme 111 parhaista ilmaisesta verkko driftauspelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Drift Hunters, Derby Crash 4, DashCraft.io ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää