Logo CrazyGames.fi

Pysäköintipelit

Simuloi autojen parkkeeraamista näissä ilmaisissa verkossa pelattavissa peleissä! Ajele ympäri parkkipaikkoja ja pysäköi rekkasi, autosi, bussisi tai jokin muu kulkuneuvosi nätisti valkoisten viivojen väliin.

Suositut tägit

Parhaat pysäköintisimulaattoripelit

Jos haluat pysäköidä autosi täyden 3D-kokemuksen höystämänä, on monia pelejä, jotka olisivat ihanteellisia pelattavia sinulle. Parking Fury 3D antaa sinulle vapauden huristella ympäri kaupunkia ja pysäköidä eri paikkoihin. Garage Parkingissa laittaa sinut metsästämään parkkipaikkaa hylätystä parkkihallista.

Voit myös pysäköidä suuria ajoneuvoja, kuten kuorma-autoja ja busseja - se onkin jo hieman haastavampaai! Russian Kamaz Truck Driver ja Kamaz Truck driver -peleissä molemmissa ajetaan kuorma-autoja, suoritetaan tehtäviä ja pysäköidään ne niille varatuille alueille.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Pysäköintipelit ?

 1. Parking Jam Escape
 2. Garage Parking
 3. Hexa Parking
 4. Drift Parking
 5. Truck Space
 6. Car Parking Pro
 7. Parking Fury 3D: Beach City 2
 8. Parking Fury 3D: Beach City
 9. Russian Kamaz Truck Driver
 10. Kamaz Truck Driver

Mitkä ovat parhaat Pysäköintipelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Truck Space
 2. Parking Jam Escape
 3. Park the Taxi
 4. Parking Space
 5. Time to Park

Mitä ovat Pysäköintipelit?

Pysäköintipelit sisältävät nimensä mukaisesti ajoneuvojen parkkeeraamista vapaisiin paikkoihin. Voit pysäköidä autoja, busseja - tai oikeastaan mitä vain ajoneuvoja vain haluat. Monet pysäköintipelit vaativat tarkkaa ja siistiä pysäköimistä ruutujen sisäpuolelle!


Pelaa parasta verkkoa Pysäköintipelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Parking Jam Escape ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää