Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Pysäköintipelit

Simuloi autojen parkkeeraamista näissä ilmaisissa verkossa pelattavissa peleissä! Ajele ympäri parkkipaikkoja ja pysäköi rekkasi, autosi, bussisi tai jokin muu kulkuneuvosi nätisti valkoisten viivojen väliin.

Parhaat pysäköintisimulaattoripelit

Jos haluat pysäköidä autosi täyden 3D-kokemuksen höystämänä, on monia pelejä, jotka olisivat ihanteellisia pelattavia sinulle. Parking Fury 3D antaa sinulle vapauden huristella ympäri kaupunkia ja pysäköidä eri paikkoihin. Garage Parkingissa laittaa sinut metsästämään parkkipaikkaa hylätystä parkkihallista.

Voit myös pysäköidä suuria ajoneuvoja, kuten kuorma-autoja ja busseja - se onkin jo hieman haastavampaai! Russian Kamaz Truck Driver ja Kamaz Truck driver -peleissä molemmissa ajetaan kuorma-autoja, suoritetaan tehtäviä ja pysäköidään ne niille varatuille alueille.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Pysäköintipelit ?

 1. Ram Cars
 2. Garage Parking
 3. Big Euro Truck Driving
 4. Parking Fury 3D: Beach City 2
 5. Parking Fury 3D: Beach City
 6. Parking Jam Escape
 7. Truck Space
 8. Hexa Parking
 9. Parking Line
 10. Car Parking Pro

Mitkä ovat parhaat Pysäköintipelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Truck Space
 2. Park the Taxi 2
 3. Parking Line
 4. Parking Slot
 5. OK Parking

Mitä ovat Pysäköintipelit?

Pysäköintipelit sisältävät nimensä mukaisesti ajoneuvojen parkkeeraamista vapaisiin paikkoihin. Voit pysäköidä autoja, busseja - tai oikeastaan mitä vain ajoneuvoja vain haluat. Monet pysäköintipelit vaativat tarkkaa ja siistiä pysäköimistä ruutujen sisäpuolelle!


Pelaa parasta verkkoa Pysäköintipelit ilmaiseksi CrazyGamesissa, latausta tai asennusta ei vaadita. 🎮 Pelaa Ram Cars ja monia muita juuri nyt!
Näytä lisää