Pysäköintipelit

Kehitä pysäköintitaitojasi mahtavissa pysäköintipeleissämme! Puserra autosi, rekkasi ja muut ajoneuvot niiden parkkipaikoillensa.

Oletko koskaan halunnut kokeilla ajaa autoa jossain ulkomailla? Siinä tapauksessa katso Parking in Istanbul. Kisaa läpi Istanbulin katujen yrittäessäsi täydellistä pysäköintisuoritusta ennen kuin aika loppuu! Ole kuitenkin varovainen ettet osu esteisiin tai vaurioita autoasi. Lisää kestävyyttä ja tyyliä päivittämällä ja muuttamalla autosi ulkonäköä, se tekee tästä 3D kokemuksesta entistä hauskemman ja luovan! Ovatko autot liian helppoja sinulle? Vaihda isompaan, outoon ajoneuvoon Busman Parking 3D:ssä! Kisaa kauniisti luodussa 3D-maailmassa yrittäessäsi parkkeerata valtava bussisi parhaalla mahdollisella tavalla. Älä kuitenkaan osu tai vaurioita muita esineitä tai busseja, muuten pomo saattaa veloittaa sen palkastasi!

Haluatko hieman toimintaa pysäköintiisi? Kokeile Russian Car Driver. Valitse lukuisista pelimuodoista, mm. vapaa kisaaminen, kiihdytyskisa, driftaus, ralli ja tietysti pysäköinti- kauniin realistisessa 3D-ympäristössä. Raivaa tiesi huipulle, ansaiten samalla saavutuksia. Videopelipoliisina toimiminen sisältää paljon toimintaa, mutta joskus pienet asiat ovat aivan yhtä tärkeitä. Juuri tämän tulet huomaamaan Police Cars Parking pelissä. Pysäköi poliisiautot niin nopeasti kuin voit tässä luovassa 3D-maailmassa. Pidä huoli ettet kolhi tai vaurioita mitään, tai joudut jahtaamaan liikennesääntörikkureitä lopun ikääso!!


UKK

Mitkä ovat suosituimmat Pysäköintipelit ?

 1. Parking Fury 3D: Beach City
 2. Garage Parking
 3. Drift Parking
 4. Russian Kamaz Truck Driver
 5. Kamaz Truck Driver
 6. Hexa Parking
 7. Car Parking Pro
 8. Russian Kamaz Truck Driver 2
 9. Russian UAZ 4x4 Driving Simulator
 10. Russian Driver 3D

Mitkä ovat parhaat Pysäköintipelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Time to Park 2
 2. Parking Space
 3. OK Parking
 4. Park the Police Car
 5. Park the Taxi

Mitä ovat Pysäköintipelit?

Pysäköintipelit ovat pelejä joissa parkkeeraat ajoneuvosi käyttäen taitojasi ja tarkkaa silmää. Useimmissa pysäköintipeleissä kyseessä on auto tai rekka, mutta jotkut menevät jopa niin pitkälle, että ne käyttävät tankkeja tai jopa avaruusaluksia. Pelejä on saatavilla 3D:nä tai ylänäkökulmasta.


Keräsimme 40 parhaista ilmaisesta verkko pysäköintipelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-40, mukaan lukien Parking Fury 3D: Beach City, Garage Parking, Drift Parking ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää