Logo CrazyGames.fi
Ohjain havaittu
Tutustu ohjaimen kanssa yhteensopiviin peleihimme

Tic Tac Toe Online

Luokitus:
7,9
(109 675 ääniä)
Kehittäjä:
Code This Lab
Teknologia:
HTML5
Alusta:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Luokitus:
Wiki-sivut:

Pelaa Tic Tac Toe -peliä netissä - klassinen ristinollapeli. Voit pelata Tic Tac Toe -peliä ilmaiseksi verkossa muita pelaajia, tietokonetta tai kaveria vastaan paikallisessa moninpelissä.

Miten pelata Tic Tac Toe:ta

Strategia on sama riippumatta siitä, oletko risti vai nolla. Voita peli asettamalla 3 merkkiä peräkkäin ja estämällä vastustajaasi tekemästä samaa. Pelissä on perustason strategia, joka sopii kaikenikäisille pelaajille.

Tässä Tic Tac Toe -versiossa voit pelata verkossa... moninpeleissä, tai paikallisissa peleissä tietokonetta tai ystävää vastaan.

Aseta oikea vaikeustaso

Tic Tac Toe -peliä pelataan perinteisesti 3x3-ruudulla. Tic Tac Toe Online -pelissä voit laajentaa sen 5x5- tai 7x7-laudaksi, mikä tuo lisää haastetta ja jännittäviä pelejä! Näissä suuremmissa pelilaudoissa pelataan 4 ottelua 3:n sijasta peräkkäin, mikä muuttaa peliä täysin.

Pelaa verkossa moninpeliä

Tic Tac Toen online-moninpelivaihtoehto on fantastinen. Käytettävissä on kaksi pelitilaa - pikaottelu tai ottelun luominen. Jos valitset pikaottelun, pääset automaattisesti satunnaiseen peliin toisen Tic Tac Toe Online -pelaajan kanssa. Voit pelata uusintaottelun niin usein kuin haluat.

Lisää klassisia pelejä

Tic Tac Toe on perhepelien klassikko. Se on yksinkertainen, ja sitä voi pelata missä tahansa paperin ja kynän kanssa. Tutustu muihinkin perheiden suosikkeihin lautapelit-osiossa. Voit pelata mm. pelejä Guess Who, Snakes and Ladders, Connect 4, Ludo ja monia muita hauskoja ilmaisia lautapelejä.

Julkaisupäivä

lokakuu 2018

Kehittäjä

Tic-Tac-Toe on Code This Labin kehittämä.

Alusta

Verkkoselain (tietokone ja mobiili)

Kontrollit

Hiiren vasen painike merkkaa.

Pelivideo

Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos
Mainos