1-pelaajan pelit

Selaa tätä kokoelmaa jossa on kaikki parhaimmat 1-pelaajan online-pelit! Löydä uusimmat ja suosituimmat 1-pelaajan peli käyttämällä filttereitä.

Suosittuja-1 pelaajan pelejä

Haluat siis pelata yksin? Jotkut kaikkein mukaansatempaavimmista peleistä ovat tarinavetoisia yksinpelejä. On myös paljon yhden pelaajan pelejä, jotka ovat tarpeeksi koukuttavia, jotta niihin voi upottaa tunnin huomaamattaan.

Yksi näistä peleistä on Moto X3M, täysin klassinen verkkopeli, jossa ohjaat stunt-pyörää ja selvität erilaisia esteitä.

Jos olet luova tyyppi, Paper Minecraft on siisti 2D-versio legendaarisesta alkuperäisestä pelistä. Voit pelata pitkälti samalla tavalla kuin alkuperäisessä pelissä, ja pelissä on paljon pelaajien tekemiä karttoja, joita voit tutkia!

Monet idle-pelit ovat hienoja pikku projekteja, joita voi pelata yksin. Esimerkiksi, Babel Tower-pelissä olet vastuussa raamatullisesta torninrakennushankkeesta ja hallinnoit työntekijöitä ja resursseja. Se on erittäin koukuttava ja hauska peli, jonka parissa on helppo paiskia töitä, eikä se vaadi 100-prosenttista huomiotasi edistymiseen.

Lisää yhden pelaajan pelejä

On peligenrejä, joissa pelataan pääasiassa yksinpeliä. Nämä pelit sopivat erinomaisesti yksin pelaamiseen:

Nämä osiot ovat täynnä 1-pelaajan pelejä, joihin voit hypätä ja joissa voit uppoutua omaan maailmaasi.


UKK

Mitkä ovat suosituimmat 1-pelaajan pelit ?

 1. Slash Royal
 2. Market Boss
 3. Moto X3M
 4. Paper Minecraft
 5. Helix Jump
 6. Whooo?
 7. Amazing Strange Rope Police
 8. Derby Crash 4
 9. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 10. Dragon Simulator 3D

Mitkä ovat parhaat 1-pelaajan pelit pelaamiseen puhelimella ja tablet-laitteella?

 1. Soccer Skills: Euro Cup 2021
 2. Insta Makeup: Bride
 3. Peckin' Pixels
 4. K-pop New Year's Concert
 5. Doge Miner 2

Mitä ovat 1-pelaajan pelit?

1-pelaajan pelit ovat pelejä joita pelaat ylhäisessä yksinäisyydesäsi. Jotkin kaikkien aikojen parhaimmista peleistä ovat ainoastaan yksinpelattavia, toiminnantäyteisistä seikkailupeleistä vertahyytäviin kauhupeleihin. Jotkut pelaajat vain pärjäävät paremmin yksin. Nauti tämän valikoidun osion yksinpelien selailusta.


Keräsimme 316 parhaista ilmaisesta verkko 1-pelaajan pelit. Nämä pelit sisältävät sekä tietokoneen että mobiililaitteiden selainpelejä, sekä ajopelisovelluksia Android- ja iOS-puhelimillesi ja tableteille. Tässä näytämme sinulle pelejä 1-70, mukaan lukien Slash Royal, Market Boss, Moto X3M ja monia muita ilmaisia pelejä.
Näytä lisää